Hyppää sisältöön
· Leena

Kesää odotellessa

Viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa järjestetyllä GoExpolla katseet oli suunnattu jo hanakasti kohti kesää. Messuilta löytyi runsaasti vinkkejä kesäharrastuksiin, kuten fillarointiin, melontaan, vaellukseen, kalastukseen ja golfiin.

Tapahtumassa kävi kolmen päivän aikana yli 44 000 liikunnasta ja ulkoilusta kiinnostunutta etsimässä motivaatiota ja tutustumassa eri lajeihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Helin Matkojen Taina Lehtonen ja Lea Simpanen suosittelevat Mauritiusta golfloman kohteeksi. Sinne lentää kätevästi Lufthansa lennoin, kertoo Jacita Bengts kuvassa keskellä.
Detur on kokenut golfmatkanjärjestäjä. Messuilla kohteista olivat kertomassa Ahishali Mehmet ja Kaj “Hosse” Horsma.
Tsekeissa on yli sata golfkenttää. Niistä olivat messuilla kertomassa Tsekin turistitoimiston Lucie Vallin (kuvassa edessä toinen vasemmalta) sekä joukko eri alueiden golfkenttien edustajia.

GoExpon avajaispäivänä julkistettiin Vuoden retkikohde 2019 -voittaja, joka on Ylläs. Voittaja sai palkinnoksi Suomen Messusäätiön 5000 euron stipendin sekä osaston GoExpossa.

Ylläs on vuoden retkikohde.

Tämänkertaisen kilpailun teemana oli maastopyöräilyreitit. Kilpailussa haettiin reittikokonaisuutta, joka koostuu metsäpoluista, ulkoilureiteistä ja hiekkateistä, joilla pyöräily on sallittu – ei päällystetyistä pyöräteistä. Reitillä pitää myös olla retkeilyä tukevia palveluita, kuten taukopaikkoja, pyöräily-ystävällisiä majoitusmahdollisuuksia ja mieluusti vuokraus- ja opastustoimintaa. Voittaja ratkesi yleisöäänestyksessä, johon osallistui yli 7300 retkeilijää.

-Tämä oli todella iloinen uutinen, sillä olemme panostaneet maastopyöräilyn kehittämiseen jo usean vuoden ajan, kertoo Visit Ylläksen toimitusjohtaja Janne-Juhani Haarma.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

GoExpo järjestetään seuraavan kerran 28.2.-1.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. 

Leena