Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Kilpisjärvelle avattiin uusi Santa’s Hotel

Kilpisjärvelle on avattu uusi Santa’s Hotel Rakka, joka on ketjun kuudes hotellit.
Muut hotellit sijaitsevat Rovaniemellä, Saariselällä, Luostolla, Kilpisjärvellä, Levillä ja Kalajoella.

Deluxe-huone.

Uusi Santa’s Hotel Rakka tarjoaa Saana-tunturin ja Käsivarren erämaan kävijöille 42 hotellihuonetta sekä maisemaravintolan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Uusi design-hotelli täydentää ketjun aiempaa majoitusvalikoimaa Kilpisjärvellä.

Olemme toimineet Kilpisjärvellä vuodesta 2015, jolloin ostimme 22 lomahuoneistoa. Aluksi ne olivat avoinna vain osan vuodesta. Olemme olleet kehittämässä alueen matkailua pitkäjänteisesti ja sen seurauksena lomahuoneistomme ovat palvelleet jo vuosia ympärivuotisesti. Uusi hotelli ja ravintola ovat tarkkaan harkittu päätös, joiden tavoitteena on vastata kasvavaan, ympärivuotiseen kysyntään Kilpisjärvellä”, taustoittaa Santa’s Hotels -ketjun toimitusjohtaja Maarit Aho.

Kilpisjärvellä matkailun kasvu näkyy erityisesti hotellihuonemajoituksen kasvavana kysyntänä.

Matkanjärjestäjät ovat jo vuosia kyselleet meiltä hotellihuonemajoitusta Kilpisjärveltä, joka olisi korkeatasoista ja auki ympäri vuoden, kertoo Santa’s Hotels -ketjun myyntijohtaja Eveliina Korhonen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotelli mukautuu ympäröivään maastoon saumattomasti, ja uusien hotellihuoneiden seinän kokoisista ikkunoista avautuu näkymä suoraan tunturimaisemiin. Hotellin sviitistä sekä sviitin saunasta avautuu esteetön panorama-näkymä suoraan Saana-tunturille. Kirkkaalla säällä huoneista voi ihastella myös revontulia. Revontulien näkemiseen Kilpisjärvi on yksi Suomen parhaista paikoista vähäisen valosaasteen ja optimaalisen sijaintinsa ansiosta.

Uudesta Ravintola Rakasta näkymät ulottuvat Ailakkavaaralta Saana-tunturille saakka. Lähes kaikki seinät ovat lasia, joten ikkunapöytiä riittää kerralla useammalle ruokailijalle.

 

Lähde: Santa’s Hotels 

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.