Hyppää sisältöön
· Leena

Kirsi Paakkari Kalevan Koruun

Kuusi vuotta SMT:n toimitusjohtajana toiminut Kirsi Paakkari siirtyy Kalevan Korun toimitusjohtajaksi ensi vuoden alkupuolella.

”Etsimme Kalevala Korulle toimitusjohtajaa, jolla on vankka kokemus toimitusjohtajan työstä ja joka tuntee nopeasti muuttuvaa jakelutietä sekä kuluttajien ostokäyttäytymistä. Yhtiön vetovoimainen brändi houkutteli iloksemme erittäin paljon hyviä hakijoita avoimessa haussa. Kirsi Paakkarilla on vahvat näytöt toimitusjohtajana menestyksekkään liiketoiminnan rakentamisesta ja laajentamisesta. Kirsi on dynaaminen, älykäs ja erittäin tavoitehakuinen” kertoo hallituksen puheenjohtaja Gunvor Kronman.

”Kalevala Koru on ikoninen brändi ja vahva yhtiö. Uskon yhtiön tarinan ja arvomaailman luovan erinomaiset lähtökohdat kasvulle. Yhtiö on investoinut juuri merkittävästi tuotantoon Suomessa, ja sen ammattitaitoinen ja luova henkilöstö on erittäin sitoutunut yhtiöön. Näillä lähtökohdilla on erittäin hyvä aloittaa toimitusjohtajana Kalevala Korussa”, kertoo Kirsi Paakkari.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Kalevala Korussa työskentelee noin 100 luovan alan ja käsityön ammattilaista. Uskon, että Kirsin johdolla tulemme yhdessä vahvana tiiminä luomaan Kalevala Korulle menestyksekästä tulevaisuutta. Vahvan korubrändin tueksi tulemme rakentamaan elämyksiä ja palveluita sekä digitaalisessa että perinteisessä jakelutiessä”, kertoo Gunvor Kronman.

 

Lähde: Kalevan Koru

Leena