Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

KLM jätti satapäin matkustajia lauantaina rannalle

KLM joutuu nyt kärsimään raskaasti Amsterdamin Schipholin lentokentän ongelmista.

Lentokenttä on ollut kaaoksessa jo pidemmän aikaan, sillä henkilökuntaa ei ole läheskään tarpeeksi.
Sen lisäksi lentokentän kunnostustyöt ovat käynnissä ja muun muassa kiitoratoja uudistetaan.

Lauantaina KLM teki erikoisen päätöksen ja jätti asiakkaansa ympäri maailmaa ja lensi tyhjillä koneilla takaisin Amsterdamiin. Sadat, jopa tuhannet, matkustajat jäivät rannalle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

KLM päätyi rajuun päätökseen sen takia, jotta se pystyisi lennättämään mahdollisimman monen Amsterdamissa jumissa olleen matkustajan pois Schipholista lauantaina ja voisi liikennöidä sunnuntaina normaalisti mahdollisimman monella lennolla.

“KLM pyytää vilpittömästi anteeksi matkustajilta, jotka eivät voineet matkustaa Amsterdamiin tietyistä Euroopan kohteista, sekä matkustajilta, jotka eivät päässeet lentämään Amsterdamin kautta muihin lopullisiin kohteisiin.”

KLM oli jo peruuttanut viikonloppuna jopa viisikymmentä lentoa päivässä edistääkseen tilanteen hallintaa lentoasemalla ja sen toiminnassa. Perjantaina KLM totesi, että “näiden toimenpiteiden pitäisi osaltaan varmistaa, että mahdollisimman moni matkustaja ja hänen matkatavaransa saapuvat lopulliseen määränpäähänsä myös tänä viikonloppuna. Näillä päätöksillä KLM ottaa vastuun ja etsii ratkaisuja Schipholin nykyisiin ongelmiin.”

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Simple Flying

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.