Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Koko Viron kattava museokortti myyntiin keväällä

Viro saa keväällä uuden musekortin, joka avaa ovet yli sataan museoon.

“Viron tilastokeskuksen mukaan Virosta löytyy asukasta kohti eniten museoita Euroopassa. Siksi tämän kevään uutuus, Viron museokortti on ilouutinen sekä virolaisille että vierailijoille”, kertoo VisitEstonia Malle Kolnes.

Museokortilla on mahdollista vierailla yli sadassa virolaisessa museossa, joiden joukossa ovat esimerkiksi suomalaisten suosikit, Viron merimuseot Paksu Margareeta ja Lennusadam (kuvassa), Rocca al Maren ulkoilmamuseo sekä Viron kansallismuseo ERM.
Kertaliput jo pelkästään näihin museohin maksavat yhteensä 56 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
  • Museokortin hinta on 59 euroa/vuosi.
  • Museokortti on ainoastaan digitaalinen (QR-koodi) ja henkilökohtainen
  • Museokortti on helpointa hankkia suoraan Museokortin verkkosivuilta (myynti alkaa huhtikuun puolivälissä), lisäksi kortti on myynnissä valituissa Viron museoissa, jotka ovat ottaneen museokortin käyttöön.
  • Matkanjärjestäjien on mahdollisuus ottaa Museokortti myyntiin, yhteyshenkilö matkanjärjestäjille on Kert Kask (toimitusjohtaja), gsm. +372 5664 4382, kert@muuseumikaart.ee.

 

Lähde: VisitEstonia

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.