Hyppää sisältöön
· Leena

Kompensaatiota bussimatkoista

Savonlinjan asiakkaat voivat toukokuun puolesta välistä lähtien valita käyttöönsä vähäpäästöisemmän matkan.

Vihreä Matka -nimellä kulkeva palvelu on normaalin matkalipun päälle maksettava lisämaksu, jonka suuruuden asiakas voi itse päättää. Lisäpalvelun minimiveloitus on yksi euro.

Savonlinja tuplaa asiakkaidensa Vihreä Matka -palveluun käyttämän summan ja tankkaa sillä Neste MY uusiutuvaa dieseliä kalustoonsa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Savonlinja sitoutuu Vihreä Matka -palvelusta syntyneen summan edestä vähentämään kasvihuonekaasupäästöjään tankkaamalla kalustoonsa 100 %:sti jätteistä ja tähteistä valmistettua Neste MY uusiutuva diesel™ -polttoainetta.
Sen avulla asiakas voi vähentää kasvihuonekaasupäästöjään keskimäärin 90 % fossiiliseen dieseliin verrattuna.

Kyseessä on ensimmäinen kerta Suomessa, kun kaukoliikenteen bussimatkustajille tarjotaan mahdollisuus vaikuttaa matkustamisen kasvihuonekaasupäästöihin matkalipun ostamisen yhteydessä.

Neste MY uusiutuva diesel vähentää autoilun päästöjä

Täysin jätteistä ja tähteistä valmistettu Neste MY uusiutuva diesel auttaa autoilijoita vähentämään heidän kasvihuonekaasupäästöjään. Suomessa Neste MY uusiutuvaa dieseliä on ollut saatavilla vuoden 2017 alusta lähtien, ja se vastaa suorituskyvyltään parhaita markkinoilla olevia fossiilisia dieseleitä. Noin joka viides suomalainen valitsee jo Neste MY uusiutuvan dieselin, mikäli sitä on saatavilla paikallisella liikenneasemalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Neste MY uusiutuvaa dieseliä saa tällä hetkellä lähes 50 asemalta ympäri Suomea. Neste MY uusiutuvaa dieseliä voidaan käyttää sellaisenaan, ja se on yhteensopiva kaikkien dieselmoottorien kanssa.

Leena