Hyppää sisältöön
· Leena

Kon-Tiki Tours aloittaa incoming-toiminnan

Kon-Tiki Tours on ostanut 6.9.2018 allekirjoitetulla kauppakirjalla rovaniemeläisen Lapin Lomamatkat Oy:n (Lapland Leisure Tours) incoming-liiketoiminnan.
Toiminnan siirto tapahtuu 1.1.2019.

”Kon-Tiki Toursilla olemme jo pitkään pohtineet Suomeen tulevien ryhmämatkailijoiden palvelun aloittamista ja nyt tavoitteet osuivat yksiin Lapin Lomamatkojen Heli Harjun kanssa. Näkemyksemme Suomen markkinoinnista, tuotteista ja kohdemaista kohtasivat”, toteaa Kon-Tiki Toursin yrittäjä-toimitusjohtaja Timo Saranpää. ”Kiinnostus Suomea kohtaan kasvaa jatkossakin voimakkaasti eikä ammattimaisia suomalaisten erityispiirteiden suomalaisia tuotteistajia ja paketoijia ole riittävästi.”

”Olisi tuhlausta jättää hyödyntämättä Kon-Tiki Toursin globaalin yhteistyökumppaniverkoston avaamat mahdollisuudet hienon kotimaamme matkailun markkinointiin”, summaa Timo uuden avauksen taustoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lapin Lomamatkojen omistaja Heli Harju jatkaa kaupan jälkeen Kon-Tiki Toursin palveluksessa Rovaniemen toimistossa. Lisäksi Kon-Tiki tulee vahvistamaan alkavan incoming-toiminnan resurssointia Helsingin toimistolla. Helin lisäksi Lapin Lomamatkat on työllistänyt vaihtelevan määrän sesonkityöntekijöitä.

”Alkuvaiheessa keskitymme Lapin ja Helsingin seudun tuotetarjonnan vahvistamiseen, yhdessä ja erikseen. Tulevaisuudessa myös Järvi-Suomen ja saaristojen palvelutarjonta otetaan mukaan”, linjaa Heli Harju ja jatkaa ”On hienoa päästä osaavan kumppanin kanssa kehittämään Lapin ja Suomen markkinointia”. ”Arabimaat ja valikoidut Aasian maat ovat olleet Lapin Lomamatkojen kohdemarkkinoita jo pitkään, mutta nyt saamme lisää resursseja”, iloitsee Heli.

Kon-Tiki Toursin vuoden 2017 liikevaihto oli n. 5 me ja Lapin Lomamatkojen n. 1 me.

Kon-Tiki Tours on suomalainen, yksityinen räätälöityjä teemamatkoja eri puolille maailmaa tekevä ryhmämatkatoimisto. Kon-Tiki Toursilla on ennen kauppaa toimistot Helsingissä, Turussa ja Kuusamossa. Yritys työllistää oman 11 hengen joukkueen lisäksi lukuisia yrittäjäyhteistyökumppaneita matkojen suunnittelussa, myynnissä, tuotannossa ja operoinnissa.
Kon-Tiki Toursin tuotemerkkejä ovat myös Matkaseniorit ja Trio Travels.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena