Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Koronapandemia loi uuden majoitusratkaisun

Inkooseen, alle tunnin ajomatkan päähän Helsingistä avataan kesäkuussa saaristohotelli ja ravintola, joiden rakentamista ohjasivat koronan tuomat uudet vaatimukset.

 ”Olemme kehittäneet hotellin toiminnan sen ympärille, että hotellissa majoittuminen sekä erilaisten palveluiden tilaaminen on mahdollista tehdä ilman kohtaamisia. Hotellin sisään- ja uloskirjautuminen, ravintola- ja aktiviteettivaraukset tehdään oman puhelinsovelluksemme kautta, jolloin asiakas ei joudu lähikontaktiin henkilökuntamme kanssa”, kertoo hotellinjohtaja Jussi Paavoseppä.

The Barö –saaristohotellissa on 20 erillistä majoitusrakennusta sekä ravintola- ja saunarakennukset. Erillisrakennusten ansiosta majoittuminen on turvallista, koska kontakteja muihin matkailijoihin on helppo välttää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Ihmisten halu lähimatkailuun on nähtävissä, ja kuluttajat ovat etsineet lähialueiltaan palveluita. Me tuomme nyt kansainvälisen tason majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalvelut kuluttajien ulottuville. Näkemyksemme mukaan hotellillamme on yli miljoona potentiaalista asiakasta alle tunnin ajomatkan päässä”, Paavoseppä arvioi.

The Barö –saaristohotelli toimii yhteistyössä inkoolaisten yrittäjien kanssa. Hotellin tavoitteena on lisätä Inkoon ja saariston tunnettuutta.

Luonnon helmassa sijaitsevan hotellin kantavana ajatuksena on myös ekologisuus.

”Olemme painottaneet rakennusmateriaaleissa päästöttömyyttä. Esimerkiksi kaikki rakennukset on tehty suomalaisesta sydänpuusta, ja rakennukset sulautuvat hyvin osaksi herkkää saaristoluontoa. Käsittelemme jätteet omassa biopuhdistamossa ja energiaa tuotetaan aurinkovoimalla. Rakentamisessa on huomioitu herkkä luonto ja olemme rakennustöiden yhteydessä myös kunnostaneet alueen ulkoilureittejä. Luontomatkailun lisäksi toimintamme ytimessä on vastuullisesti tuotettua, korkeatasoista ruokaa tarjoava ravintolamme, The Berg.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotelli avataan 1.6.2021.
Lisätietoa osoitteessa www.thebaro.fi

 

 

Lähde: The Barö

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.