Kotimaanmatkailun superkesä

Doerz on kotimainen jakamistaloutta hyödyntävä elämysalusta, jonka kautta paikallisia palveluja voivat tarjota sekä yrittäjät että yksityishenkilöt. Nyt sivustolle on koottu yhteen 500 lomaelämystä eri puolilta Suomea.  

”Paikallispalvelujen kysynnän ja tarjonnan kohtaaminen on jo ennen koronaa ollut yksi kotimaanmatkailun ongelmakohdista. Tarjontaa on, mutta se on hajanaista ja vaikeasti löydettävissä”, sanoo Doerzin perustaja ja toimitusjohtaja Tomi Virtanen.

”Alustallamme oli jo valmiiksi valtava määrä erilaisia paikallispalveluja lähes kaikista Suomen kolkista. Kesän kunniaksi kokosimme ne yhdelle sivulle selattavaksi ja varattavaksi. Suomi on täynnä upean uniikkia tekemistä ja persoonallisia ideoita”, sanoo Virtanen.

Doerzin Suomi-sivulle listattu elämystarjonta kattaa kesätekemistä laidasta laitaan. Mukana on paljon erilaisia kaupunkikierroksia ja juuri nyt erityisessä suosiossa olevia luontoretkiä.

Mukaan mahtuu myös lammasjoogaa, lasten merirosvoristeilyjä, mehiläissafareja ja opastettuja valokuvausretkiä tai kirpputorikierroksia –  mitä erikoisempaa, sen parempaa, sillä suomalaiset tunnetusti rakastavat kuriositeetteja ja uuden löytämistä.

”Meillä, kuten kaikilla muillakin matkailualan toimijoilla, koettiin maalis-huhtikuussa dramaattinen droppi. Onnistuimme kuitenkin kääntämään suunnan nopeilla toimenpiteillä ja toukokuu olikin yhtäkkiä koko historiamme paras kuukausi. Teimme ennätyksen sekä verkkosivuston kävijämäärän että myynnin osalta. Oman onnistumisemme siivittämänä tuore Suomi-sivu on tavallaan myös meidän tapamme antaa vetoapua muille matkailualan toimijoille ympäri maata. Ala on pienyrittäjävoittoista ja erityisesti heille voimme olla avuksi”, sanoo Virtanen.

Doerz poikkeaa alan muista toimijoista siinä, että alustan kautta palvelujaan voivat tuoda myyntiin paikallisten yritysten lisäksi myös yksityishenkilöt.

 

Lähde: Doerz
Kuva: VisitHäme

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X