Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Kreikan matkat viedään käsistä

Apollon myynti on kasvanut jopa 40 prosentin viikkovauhtia tammikuun ajan – ja peräti seitsemän kymmenestä tähän mennessä kesäloman varanneista suuntaa Kreikkaan.

Yli 70 prosenttia Apollolta kesäloman varanneista asiakkaista on valinnut kohteekseen Kreikan. Matkanjärjestäjän laskelmat osoittavat myös, että perinteisistä valmismatkoista lähes kuusi kymmenestä suuntautuu juurikin Kreikkaan. Kesän suosituin kohde näyttää ainakin tällä hetkellä olevan jälleen kerran Kreeta.

“Osasimme odottaa, että vuodesta 2023 tulee hyvä matkailuvuosi, mutta se, että kysyntä on näin suurta jo näin hyvissä ajoin, on positiivinen yllätys. Vastaavaa ei ole tapahtunut moneen vuoteen. Kreikan saaret näyttävät olevan suosikkilistan kärjessä, ja jos myynti jatkuu tällä vauhdilla, suosituimpia kohteita voidaan jopa myydä loppuun ennen kesän alkua”, sanoo Satu Kontulainen Apollomatkoilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: Apollomatkat

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.