Kuusi hyvää syytä suositella Norwegian Cruise Linen risteilyä

Kaupallinen yhteistyö

 

On monia syitä miksi Nowegian Cruise Line on ihanteellinen valinta risteilylomalle sekä Sinulle että asiakkaillesi. NCL on valittu jo 14 kertaa peräkkäin Euroopan johtavaksi risteilyvarustamoksi arvostetussa World Travel Awards -kilpailussa (www.worldtravelawards.com),

Mitä etuja asiakkaasi saavat:

1.Freestyle-ruokailu

Asiakkaasi saavat nauttia risteilystään ilman määrättyjä ruokailuaikoja tai pukukoodeja. He voivat valita eri ravintolan vaikka joka päivä, sillä ravintoloita on enemmän kuin risteilypäiviä.

 

2. Adrenaliinipiikkejä ja totaalista rentoutumista

Rohkeimmat lomailijat voivat testata rajojaan köysiradalla korkealla avomeren yllä, vesipuiston liukumäissä tai mikroautoradoilla. Ne, jotka haluavat puolestaan rentoutua, voivat rentoutua laivan omassa spa-kylpylässä sekä nauttia korkealuokkaisesta viihteestä alkuperäisten Broadway-musikaalituotantojen parissa.

 

 

3. Risteilyjä ympäri maailmaa

NCL seilaa 19 risteilijällään kaikissa maanosissa. NCL on pidentänyt satamakäyntejä monissa kohteissa, jotta matkustajilleaon enemmän aikaa tutustua kohteeseen. Joissakin satamissa myös yövytään, jolloin iltaa voi viettää kohteessa myöhään yöhön.


Edut Sinulle

4. NCL asettaa matkatoimistot etusijalle

Yksi NCL:n liiketoimintafilosofian perusiareista on investoida SINUUN – matka-asiantuntijoihin ja matkatoimistoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että tarjoamme parhaat myynnin ja markkinoinnin apuvälineet (www.norwegiancentral.com), asiantuntevaa opastusta myyntipäälliköidemme ja varauskeskuksen kautta sekä järjestämme koulutustapahtumia, jotta meidän on helppo löytää parhaat mahdolliset varausprosessit ja tehdä entistä tiiviimpää yhteistyötä.

 

5. Houkuttelevat tarjoukset ja palkkiot

NCL:llä on säännöllisiä kampanjoita, joissa on houkuttelevia hinnanalennuksia tai lisäarvoa asiakkaillesi. Osana Partners First -filosofiaa varausajat ovat pitkiä ja tarjoukset jatkuvat pitkään, jotta sinun on helpompi mainostaa risteilyjä.
Lue lisää ajankohtaisista kampanjoista osoitteessa ncl.com/promotions.

Muista aina tarjota asiakkaillesi Free at Sea-pakettia vain pientä lisämaksua vastaan. Tällöin asiakkaasi voi valita kaksi lisäpalvelua, kuten juomapaketin, erikoisruokailupaketin, WiFi-paketin, retkialennuksen tai alennetun hinnan perheelle ja ystäville (3/4 henkilöä samassa hytissä, tiettyinä päivämäärinä). Katso kaikki ehdot osoitteessa ncl.com/free-at-sea.
Free at Sea -pakettien hinnat riippuvat risteilyn pituudesta ja ovat täysin provisiokelpoisia!
Huom: Tämänhetkisen kampanjan aikana matkustajien ei tarvitse valita vain kahta pakettia, vaan he saavat kaikki viisi pakettia erikoishintaan.

Risteilyhinnasta saatavan provision lisäksi saat vähintään 10 % provision lennoista ja 10 % kiinteän provision kuljetuksista sekä palkkiot, mikäli varaus peruutetaan kokonaan.

Ja tiesitkö, että NCLU:n alennettujen hintojen ohjelman avulla voit saada jopa 50 %:n alennuksen omille matkoillesi NCL:llä? Käy tutustamaan osoitteessa www.ncluniversity.com.

 

6. Varaa lennot NCL Airin kautta

Kun varaat asiakkaillesi lennot NCL:n kautta, kaikkiin lentohintoihin on automaattisesti sisällytetty edestakaiset kuljetukset lentokentän ja sataman välillä sekä tarvittaessa risteilyä edeltävä hotelliyö.
NCL:n online-varausjärjestelmän kautta voit valita voimassa olevien erikoishintojen tai enemmän joustavuutta mahdollistavien normaalihintojen välillä. Lennoista saat täydet komissiot.

Nyt käynnissä olevan kampanjan aikana asiakkaasi saavat 300 euron lentohyvityksen henkeä kohden kaikilla tämän vuoden Euroopan risteilyillä lukuun ottamatta Norwegian Staria ja Norwegian Primaa.

Jaa artikkeli:

Haluatko kirjautua ulos?
X