Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Kylpylähotelli Bomba uudistuu ja laajenee

Pielisen rannalla Nurmeksessa sijaitseva kylpylähotelli Bomba uudistuu. Kesällä avautuvat uudet perhehuoneet ja vuonna 2022 uusi hotellisiipi. Myös hotellikäytävät ja talon kokoustilat uudistuvat.

 ”Kesäksi valmistuvissa perhehuoneissa on isot parvet, jotka tarjoavat perheen nuorisolle oman, yksityisen tilan”, kertoo Break Sokos Hotel Bomban hotellinjohtaja Sanna Tenhunen.

Nyt tehtävät työt ovat osa hotellin merkittävää kehitysprojektia, johon sisältyy 93-huoneisen hotellisiiven ja uuden ravintolan rakentaminen Pielisjärven rantamaisemaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudisosa valmistuu vuonna 2022.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa investoi Break Sokos Hotel Bomban kehitykseen 16 miljoonaa euroa vuosina 2021–2022.

Kalevalaisuutta henkivä kylpylä, luontoelementtien tuominen hotellin sisustukseen ja aktiviteetit kolmen kansallispuiston alueella luovat matkailijalle kiinnostavan kokonaisuuden. Paikallinen kulttuuri tulee tutuksi Bomban karjalaistalossa näyttelyiden, käsityöläispuotien, musiikkiohjelmien ja ruokakulttuurin kautta. Lomaa voi laajentaa vierailulla Kolin kansallispuistoon, jonne on Bombalta vain tunnin ajomatka.

Lähde: Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.