Länsisataman pysäköinti siirtyy parkkitaloihin

Matkustajien ajoneuvojen pysäköinti Helsingin Länsisatamassa muuttuu. Nykyiset kenttäpysäköintialueet supistuvat ja lopulta poistuvat kokonaan.  Aluksi satamaa käyttävien matkustajien pitkäaikainen pysäköinti siirtyi kesäkuussa 2020 väistötiloihin pysäköintitaloon.

Aivan Länsiterminaali 2 läheisyyteen on parhaillaan rakenteilla uusi Royal Park -pysäköintitalo, joka palvelee tulevaisuudessa myös laivamatkustajia. Moderni pysäköintipalvelu tekee pysäköintipaikkojen ennakkovaraamisesta, pysäköinnistä ja maksamisesta helppoa. Pysäköintitalo otetaan käyttöön alkuvuodesta 2021.

Pitkäaikainen pysäköinti tilapäisesti P-Atlas pysäköintitaloon

Ennen uuden pysäköintitalon valmistumista laivamatkustajilla on lyhytaikaisen kenttäpysäköinnin lisäksi käytössään 360 pitkäaikaista pysäköintipaikkaa kerroksissa 3-8 Helsingin kaupungin omistamassa, vasta-avatussa P-Atlas pysäköintitalossa Länsisatamankadun varrella (osoite: Länsisatamankatu 35).

Matka pysäköintitalolta Länsiterminaali 2:lle ja Länsiterminaali 1:lle on noin 600 metriä, joka vie kävellen noin 8 minuuttia.

P-Atlas pysäköintitalossa matkustajien käytössä on kätevät Easypark ja Parkman -mobiilimaksuvaihtoehdot. Pysäköinnin hinnan voit selvittää jo etukäteen sataman pysäköintilaskurilla osoitteessa https://www.portofhelsinki.fi/matkustajille/pysakointi-satamassa.

Raitiovaunulla pääsee terminaalille saakka

Mahdollisuuksien mukaan laivamatkustajien voivat yksityisautoilun sijaan myös hyödyntää terminaaleille raitiovaunuyhteyksiä (linjat 7 ja 6T).

Aivan läheltä löytyy myös suosittujen kaupunkipyörien asemia (tarkista asemien sijainti ja pyörien saatavuus täältä: https://kaupunkipyorat.hsl.fi/fi/helsinki/stations).

Lue lisää pysäköinnistä Helsingin satamissa:
https://www.portofhelsinki.fi/matkustajille/pysakointi-satamassa

 

 

Lähde: Helsingin Satama

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X