Hyppää sisältöön
· Leena

Lapland Hotels tuo pohjoista tyylikkyyttä Helsingin hotellitarjontaan

Pohjoisen elämäntyyliä ammentava Lapland Hotels Bulevardi avaa ovensa Helsingissä 15.1.2019.

Spa sauna.

 

Hotelli korostaa mutkatonta lappilaista vieraanvaraisuutta. Samassa yhteydessä avautuu myös Lapin puhtaisiin raaka-aineisiin keskittyvä ravintola Kultá Kitchen & Bar. Bulevardin hotelli on Suomen suurimman yksityisen hotelliketjun, Lapland Hotelsin, 18. hotelli ja kolmas kaupunkihotelli. Ketjulla on 2100 huonetta ja huoneistoa sekä yli 9 000 ravintolapaikkaa ympäri Suomea. Lapland Hotelsilla on myös hiihtokeskustoimintaa ja konserniin kuuluu Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kansainvälistä laatua lappilaisella aksentilla

Lapland Hotels Bulevardi tuo pohjoisen tunnelman keskellä kaupungin vilskettä. Lapin elämyksellisyys ja luonnosta ammentava sisustus ovat uudessa hotellissa pääosassa. Käytävillä ja huoneissa näkyvät Anu Pentikin hotellille suunnittelemat keraamiset taideteokset, sisustusmateriaaleissa loistavat kullan ja kuparin sävyt. Lapin tunnelma on esillä voimakkaana mutta ei ylitseampuvana.

Vanhasta toimistorakennuksesta ei ole jäljellä muuta kuin ulkoseinät. Rakentaminen kestikin kaksi vuotta. Lapland Hotelsin aluejohtaja Leena Turusen puheessa vilahtelevat ilmaisut Nordic Wellbeing, saunahotelliketju, huone-spa, musiikki ja villasukat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellin sisustuksessa voi aistia lapin tarinat ja pohjoisen luonnon. 182 huoneesta yli puolet on luokiteltu deluxe-tasoisiksi ja sviiteiksi. Kattohuoneistokerroksen huoneista avautuu terassinäkymä Helsingin Punavuoren kattojen ylle.

Lapin luonto näkyy hillityissä yksityiskohdissa.

Lapin luonto näkyy hillityissä yksityiskohdissa

”Ylellisyyttä huoneisiin tuo pieniin yksityiskohtiin asti mietitty sisustuksellinen harmonia, joka viestii pohjoisen elämäntyyliä. Spa-tila ja sauna yli puolessa huoneista ovat osa pohjoista luksusta, osassa huoneista on myös amme,” Leena Turunen kertoo.

Pertti Yliniemi, Leena Turunen ja Tero Mäntykangas odottavat avajaisia iloisina.

Lapland Hotels Bulevardi tuo mukanaan Helsinkiin pohjoisen hyvinvoinnin ja elämyspalvelut. Ketjun Lapin kohteiden tavoin Lapland Hotels Bulevardille luonto ja sen tarjoamat elämykset ovat merkittävä osa palvelukonseptia.

”Elämykset avaavat pääkaupunkiseudun aivan uudella tavalla. Erityisesti kansainvälisiä asiakkaita kiinnostaa mahdollisuus kokea suomalaisen luonnon puhtaus ja hiljaisuus,” Lapland Hotels -ketjun omistaja Pertti Yliniemi sanoo.

Hotelli on ketjun kolmas kaupunkihotelli Oulun ja Tampereen lisäksi. Huhtikuussa avataan uusi hotelli Kuopioon.

 

Teppo Viiperi
Leena