Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Laura Tarkka Scandic-hotellien johtoon Suomessa

Scandic Hotels on nimittänyt Laura Tarkan Scandicin Suomen toimintojen uudeksi vetäjäksi ja Scandic Hotels Ab:n johtoryhmän jäseneksi. Aki Käyhkö jättää yhtiön 11 vuoden jälkeen.

Laura Tarkka on tunnettu nimi Suomen elinkeinoelämässä, ja viimeisimmässä tehtävässään hän on toiminut Suomen suurimman elektroniikkaketjun, Gigantin, toimitusjohtajana. Sitä ennen hän työskenteli useita vuosia hotelli- ja ravintola-alalla Kämp Collection Hotelsin toimitusjohtajana ja lisäksi hän toimi johtotehtävissä Fazer-konsernissa.

“Laura on taitava johtaja ja liiketoimintastrategi, jolla on kokemusta kansainvälisistä yrityksistä sekä laaja hotellialan tuntemus. Olemme avanneet useita uusia hotelleja Suomen markkinoille viime vuosina ja kysynnän kasvaessa olemme siirtymässä uuteen kasvuvaiheeseen. Olen vakuuttunut siitä, että Lauran kokemus ja innostus ovat vahva lisä yhteiselle matkallemme”, kertoo Jens Mathiesen, President & CEO of Scandic Hotels Group.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“On jännittävää palata hotelli- ja ravintola-alalle Scandicin johtoon Suomessa. Scandic on luotettava kumppani ja tuhansien matkailijoiden ystävä vuoden jokaisena päivänä. Scandicin toiminta perustuu vastuulliseen liiketoimintaan sekä osallistavaan ja välittävään yrityskulttuuriin. Odotan innolla aloitustani ja asiantuntijatiimin johtamista, kun otamme seuraavat askeleemme Scandicin kehittämisessä Suomen markkinoilla”, Laura Tarkka sanoo.

Scandic Hotels Oy on Scandic Hotels Groupin kolmanneksi suurin markkina 61 hotellillaan ja miltei 13 000 hotellihuoneellaan.

Tarkka seuraa tehtävässään Aki Käyhköä, joka jättää yhtiön 11 vuoden jälkeen.
“Aki Käyhkön johdolla Suomen toimintamme on rakentanut Scandicista tunnetun brändin, jolla on merkittävä markkina-asema. Restel-hotelliketjun osto kaksinkertaisti Scandicin lipun alla olevien hotellien määrän Suomessa. Olen erittäin kiitollinen Akille hänen vahvasta panoksestaan Scandicin kehittämisessä ja toivotan hänelle onnea ja menestystä uusissa haasteissa”, Mathiesen jatkaa.

Laura Tarkka aloittaa uudessa tehtävässään elokuun puolivälissä 2023.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: Scandic

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.