Hyppää sisältöön
· Leena

Lea Simpanen siirtyi Aventuraan

Helin Matkojen toimitusjohtaja Lea Simpanen  Aventuran tiimiin: “Valitsin yksityisen ja kotimaisen toimijan, jolla on arvot kunnossa.”

Kymmenen vuotta Helin Matkojen toimitusjohtajana toiminut Lea Simpanen siirtyi 5.11.2019 Aventuran palvelukseen. Lea tuo tiimiin erityisosaamista mm. golf-, hää- ja luksusmatkojen tuotantoon ja suunnitteluun sekä matkailuliiketoiminnan kehittämiseen.

Simpanen tunnetaan matkailulle omistautuneena tuloksentekijänä

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Matkailu ei ole kylmää bisnestä, yrityksen arvomaailman sekä myynnin, markkinoinnin ja tuotannon yhteistyön pitää olla kunnossa”, sanoo Simpanen, jonka taustalla on kymmenen voitollista tilikautta yli 7 miljoonan euron liikevaihtoon kasvaneessa Helin Matkoissa.

Simpasen ura matkailualalla alkoi lähes päivälleen 30 vuotta sitten. Reilaamisesta alkanut innostus vei Lontooseen matkailualan opintoihin ja ensimmäinen työpaikka löytyi Töölön matkatoimistosta 6.11.1989. “En voisi ikinä kuvitella tekeväni mitään muuta kuin matkailua”, Simpanen naurahtaa.

Valitsi yksityisen ja suomalaisen toimijan: “arvomme kohtasivat”

“Mietin tarkkaan eri toimijoita, joiden omistus ja arvopohja vastaisivat toiveitani, lopulta päätös oli helppo. Aventurassa on myös sellaisia tavoitteita ja tarpeita, johon pystyn tuomaan omaa osaamistani. Olen todella innoissani tästä uudesta tehtävästäni Aventurassa.”, Simpanen iloitsee.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aventuran tiimi saa Simpasesta kokeneen ja dynaamisen matkailualan ammattilaisen. Simpanen tuo valikoimaan uusia kohderyhmiä ja matkatuotteita, joissa nähdään vahvaa kasvupotentiaalia.

“Upeaa saada Lea meille, kokemuksen ja osaamisen lisäksi hänessä on mahtavaa energiaa, joka tullaan valjastamaan meidän kasvun moottoriksi. Tulemme panostamaan kierto- ja aktiivimatkojen rinnalla entistä enemmän kohdennettuihin tuoteryhmiin kuten golf-, hää- ja luksusmatkoihin”, toteaa Aventuran toimitusjohtaja Tero Norvio.

Tero Norvio jatkaa Aventuran toimitusjohtajana ja Sami Blomberg varatoimitusjohtajana.

Vuonna 1984 perustettu Helin Matkat siirtyi vuonna 2017 virolaisen Estravel-konsernin omistukseen.
Vuonna 2000 perustettu Aventura on vahvistanut liiketoimintaansa viime vuosina erityisesti räätälöityjen kaukomatkojen kautta (mm. kuvan Kuubaan), jotka tuovat jo kaksi kolmannesta yrityksen liikevaihdosta. Matkatoimisto Aventura Oy:n liikevaihto oli vuonna 2018 5,4 miljoonaa euroa.

Lähde: Aventura

Leena