Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Lentoalan tapahtuma Connect ensi vuonna Tampereella

Kansainväliset lentokentät ja lentoyhtiöt tapaavat toisensa ensi kertaa Suomessa ja Tampereella 23.–25. helmikuuta 2022. Tapahtuman hakijoina olivat Tampereen kaupunki, Business Tampere ja Visit Tampere.

Tapahtumaan odotetaan yli kuuttasataa lentoalan päättäjää keskustelemaan nykyisistä ja tulevaisuuden lentoreiteistä.

Vuonna 2020 tapahtuma järjestettiin Turkin Antalyassa, mutta tänä vuonna tapahtumaa ei järjestetä lainkaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tampereella tapahtuman teemaksi valittiin Connect with ice. Tavoitteena on tarjota kongressidelegaateille elämyksiä talvisessa luonnossa.

”Lentoalan päättäjät kokoontuvat Tampereelle tapaamaan toisiaan ensi kertaa rajoitusten jälkeen. Tapahtuma järjestetään Suomessa ensimmäistä kertaa, ja sen myötä saamme Tampereelle tärkeitä lentoreiteistä päättäviä henkilöitä sekä pääsemme näyttämään heille alueen parhaat puolet”, kertoo lentoliikenteen erityisasiantuntija Marja Aalto Visit Tampereesta.

”Connect aloittaa Covid-19-jälkeisten merkittävien tapahtumien sarjan Tampereella ja hyvin suurella todennäköisyydellä myös kansainvälisesti. Jatkoa seuraa esimerkiksi jääkiekon maailmanmestaruuskisojen muodossa toukokuussa. Tämä on erinomainen mahdollisuus tuoda Tamperetta esille lentoliikenteen vaikuttajien ja matkailijoidenkin näkökulmasta. Connect on koko seudulle tärkeä tapahtuma ja helmikuu on loistava tilaisuus nostaa esiin muun muassa talviosaamistamme lentoliikenteessä. Erityisosaamisemme talvikunnossapidossa, eli niin sanottu snowhow, on jo nyt maailmalla laajasti tunnettua, mutta Connect antaa mahdollisuuden esitellä sitä lentoliikenteen päättäville tahoille ja alan muille huippuosaajille”, sanoo Business Tampereen ja Visit Tampereen toimitusjohtaja Harri Airaksinen.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.