Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Lisää virtaa Tampereelle

Tampereen seudun uusi matkailustrategia on ”Kestävin askelin” ja elinkeinostrategia ”Tehrääs numeroo!”

Uusien strategioiden tueksi Business Tampereessa ja Visit Tampereessa toteutettiin organisaatiomuutokset, joiden myötä markkinointi- ja viestintäpalvelut keskittyvät Visit Tampereeseen.

Yhtiö vastaa elinkeino- sekä merkittäviltä osin lentoyhteysmarkkinoinnin toteutuksesta. Samaan aikaan tapahtumajärjestäjille suunnatut tapahtumapalvelut siirtyvät täydentämään suurtapahtumien hakua Visit Tampereesta Tampereen kaupungille elinkeino- ja kilpailukyvyn palvelualueelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jatkossa Visit Tampere Oy muodostaa yhtenäisen ja tehokkaan kaupunkimarkkinoinnin kokonaisuuden, joka vastaa elinkeino-, matkailu- ja kongressimarkkinoinnista.

Matkailujohtaja Jari Ahjoharju jatkaa aiemmassa tehtävässään operatiivisena johtajana matkailuinvestointien, kehityshankkeiden ja tiedolla johtamisen parissa. Hänen tiiminsä vahvistuu kahdella henkilöllä. Business Tampereessa asiakkuusjohtajana toiminut Anna-Krista Sorvoja siirtyy kehitysjohtajaksi Visit Tampereeseen ja vastaa matkailuekosysteemin kehittämisestä erityisesti digitalisaation ja datan hyödyntämisen kautta. Marja Aalto jatkaa saavutettavuuden ja lentoliikenteen kehittämisyhteistyön parissa erityisasiantuntijana ja hoitaa osaa lentoyhtiöasiakkuuksista siirtyen Business Tampereesta Visit Tampereeseen.
Noora Heino jatkaa kumppanuus- ja markkinointijohtajana ja ottaa vastuulleen myös elinkeinomarkkinoinnin matkailumarkkinoinnin ja yritysyhteistyön lisäksi. Hän raportoi tehtävistään matkailujohtajalle. Hänen tiiminsä vahvistuu kahdella henkilöllä, Leena Mäki-Suomisella ja Johanna Sahlgrenilla. He toimivat elinkeinomarkkinoinnin yhteyshenkilöinä Visit Tampereessa.

Nimitykset ja uudet työtehtävät astuvat voimaan 1.2.2020.

Muutoksen myötä myös 1.1.2020 alkaen tapahtumapalveluiden asiantuntijat Marko Stenström ja Matilda Salminen ovat siirtyneet osaksi Tampereen kaupungin elinvoima- ja kilpailukyvyn palvelualueen vetovoima- ja edunvalvonta -yksikköä, jossa toimii suurtapahtumien haku- ja tukipalvelut. Henkilöt jatkavat entisissä tehtävissään tapahtumapalveluiden parissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Business Tampere ja Visit Tampere
Kuva Laura Vanzo

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.