Hyppää sisältöön
· Leena

Lomarengas laajenee Levillä

Lomarengas Oy laajentaa toimintaansa ostamalla Levillä toimivan KRT-Yhtiöt Oy:n. Lomarenkaan kohteiden määrä Levillä lähes kaksinkertaistuu ja toiminta laajenee kattamaan vuokravälityksen lisäksi myös huollon ja siivouksen Levillä.
Lomarengas-konserniin kuuluva Villi Pohjola tulee mukaan Lomarengas-Levi-kokonaisuuteen tarjoamalla alueella ohjelma- ja elämyspalveluita.

Kaupan myötä Lomarenkaan jakelukanaviin siirtyy Levillä n. 130 vuokrattavaa mökkiä ja huoneistoa. Lomarenkaalla on ennestään Levillä n. 140 vuokrattavaa kohdetta, joten KRT-kaupan jälkeen kokonaiskapasiteeti on jo n. 270 kohdetta.

Lisäksi KRT-Yhtiöiden huolto-, isännöinti- ja kiinteistövälitystoiminnot tulevat osaksi Lomarengas-konsernia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lomarengas avaa Leville myös oman toimipisteen KRT-Yhtiöt Oy:n omistamaan liikehuoneistoon aivan matkailukeskuksen ytimeen.

Lomarengas-konserniin kuuluva luonto- ja elämyspalveluja tarjoava Villi Pohjola Oy tulee mukaan Lomarengas-Levi kokonaisuuteen ja myös osaksi asiakas-palvelupisteen toimintaa.

”Olemme jo pitkään suunnitelleet Villi Pohjolan kanssa yhteistä asiakaspalvelupistettä Leville. Varsinkin kansainväliset asiakkaamme haluavat valmiiksi järjestettyjä majoitus- ja ohjelmakokonaisuuksia, joita tämän järjestelyn jälkeen pystymme Levillä toteuttamaan”, kertoo Lomarenkaan toimitusjohtaja Juha-Pekka Olkkola.

Leena