Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Lufthansa Groupin “Vihreät Hinnat” tänään myyntiin

Viime vuoden elokuussa Lufthansa Group aloitti pilottihankkeen Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa, joista lähteville lennoille on tarjottu uutta Green Fares -hintaa.

Tänään uudet vihreät hinnat tulevat myyntiin koko Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa.

Green Fares mahdollistaa kestävämmän lentämisen yhdellä klikkauksella, sillä vihreisiin hintoihin sisältyy valmiiksi lentoon liittyvien CO₂-päästöjen kompensointi. Tähän päästään käyttämällä kompensoinnista 20 prosenttia kestävää lentopolttoaineeseen (SAF) ja 80 prosenttia ilmastonsuojeluhankkeisiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, SWISS, Edelweiss, Eurowings Discover ja Air Dolomiti tarjoavat uusia vihreitä hintoja yli 730 000 lennolla vuodessa Euroopan sisällä sekä Marokkoon, Algeriaan ja Tunisiaan.

Green Fare -hinnat voi varata lentoyhtiöiden verkkosivujen sekä NDC:n kautta, ja se näkyy tuttujen Light, Classic ja Flex -hintojen rinnalla. Uusi hinta on saatavilla sekä turistiluokassa että business-luokassa. Lufthansa Groupin yritysasiakkaat saavat CO₂-päästöjen todistuksen kestävän ilmailupolttoaineen avulla saavutetusta CO₂-vähennyksestä.

Uuteen hintaan sisältyy myös mahdollisuus ilmaiseen uudelleenvaraukseen sekä ylimääräisiin palkintomaileihin.

Lufthansa-konserni on asettanut itselleen kunnianhimoiset ilmastonsuojelutavoitteet ja pyrkii saavuttamaan neutraalin CO₂-tason vuoteen 2050 mennessä. Jo vuoteen 2030 mennessä Lufthansa Group haluaa puolittaa CO₂-nettopäästönsä vuoteen 2019 verrattuna kompensointitoimenpiteiden avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: Lufthansa

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.