Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Maailman ensimmäinen kelluva Sea Palace Resort

Dubaissa, mikään ei ole mahdotonta.

Luksushotelliketju Kempinski avaa Dubaihin ensi vuonna meren päälle rakennetun hotellikompleksin, Kempinski Floating Palacen. Kelluva hotellikompleksi sijaitsee Jumeirah Beachin edustalla.

Kelluvan keskusrakennuksen ympärille on ponttoneilla kiinnitetty 12 niin ikään kelluvaa luksushuvilaa, jotka voidaan siirtää myös muihin ankkuripaikkoihin. Ne voivat irrottautua keskusyksiköstä ja ”purjehtia” enintään 6 meripeninkulman nopeudella haluamaansa paikkaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vieraat kuljetetaan 156 huoneen ja sviitin hotelliin tai heidän huviloihinsa pikaveneellä tai he voivat saapua hotelliin omilla veneillään.

Hotellin yhteydessä on kelluva helikopterikenttä, jonka vieressä on paikat 16 jahdille.

Neljään osaan rakennetun kelluvan palatsin päärakennus on yhdistetty keskeltä lasipyramidilla, ja se tarjoaa kaikki viiden tähden hotellin palvelut eksklusiivisista gourmet-ravintoloista, baareista, kylpylästä ja uima-altaista putiikkeihin ja juhlatiloihin.  Hotellin keskellä on väylä, jota pitkin myös suuremmat jahdit voivat purjehtia sisään ja ulos.

Huvilat ovat myynnissä yksityisille henkilöille, mutta ne ovat myös vuokrattavissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaksikerroksissa huviloissa on aurinkopaneelit ja ne on laadukkaasti sisustettu. Kaikilla on oma kattoterassi infinity-uima-altaalla. Huviloissa on kaksi, kolme tai neljä makuuhuonetta sekä sisä- ja ulko-olohuoneet. Lisäksi huviloissa on omat tilat mahdolliselle palvelusväelle.

 

Lähde: Kempinski

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.