Maailman ensimmäinen kelluva Sea Palace Resort

Dubaissa, mikään ei ole mahdotonta.

Luksushotelliketju Kempinski avaa Dubaihin ensi vuonna meren päälle rakennetun hotellikompleksin, Kempinski Floating Palacen. Kelluva hotellikompleksi sijaitsee Jumeirah Beachin edustalla.

Kelluvan keskusrakennuksen ympärille on ponttoneilla kiinnitetty 12 niin ikään kelluvaa luksushuvilaa, jotka voidaan siirtää myös muihin ankkuripaikkoihin. Ne voivat irrottautua keskusyksiköstä ja ”purjehtia” enintään 6 meripeninkulman nopeudella haluamaansa paikkaan.

Vieraat kuljetetaan 156 huoneen ja sviitin hotelliin tai heidän huviloihinsa pikaveneellä tai he voivat saapua hotelliin omilla veneillään.

Hotellin yhteydessä on kelluva helikopterikenttä, jonka vieressä on paikat 16 jahdille.

Neljään osaan rakennetun kelluvan palatsin päärakennus on yhdistetty keskeltä lasipyramidilla, ja se tarjoaa kaikki viiden tähden hotellin palvelut eksklusiivisista gourmet-ravintoloista, baareista, kylpylästä ja uima-altaista putiikkeihin ja juhlatiloihin.  Hotellin keskellä on väylä, jota pitkin myös suuremmat jahdit voivat purjehtia sisään ja ulos.

Huvilat ovat myynnissä yksityisille henkilöille, mutta ne ovat myös vuokrattavissa.

Kaksikerroksissa huviloissa on aurinkopaneelit ja ne on laadukkaasti sisustettu. Kaikilla on oma kattoterassi infinity-uima-altaalla. Huviloissa on kaksi, kolme tai neljä makuuhuonetta sekä sisä- ja ulko-olohuoneet. Lisäksi huviloissa on omat tilat mahdolliselle palvelusväelle.

 

Lähde: Kempinski

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X