Hyppää sisältöön
· Leena

Maailman suurin amatöörigolf- kilpailu

Turkish Airlines World Golf Cup järjestetään loka-marraskuun vaihteessa Turkin Antalyassa nyt viidettä kertaa. Sinne pääsevät ympäri maailmaa pidettyjen karsintojen voittajat.

Suomessa osakilpailu järjestettiin Hirsalan golfkentällä, jonne Turkish Airlines oli kutsunut yritysasiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan. Mukana oli 70 pelaajaa.
Suomen edustajaksi Turkkiin lähtee kisan voittanut Jarmo Kivelä.

Syksyn aikana osakilpailuita järjestettiin sadalla paikkakunnalla ympäri maailmaa.
Alkujaan kahteentoista karsintakilpailuun osallistui seitsemänsataa pelaajaa. Viime vuonna kilpailuun osallistui maailmanlaajuisesti 8 000 kilpailijaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvassa vasemmalta kolmanneksi sijoittunut Jere Nurminen, naisten lähimmäksi lippua kisan voittanut Iina Condo, toiseksi sijoittunut Hannu Martikainen, kilpailun voittanut Jarmo Kivelä, Esko Aho, Suomen Turkish Airlinesin maajohtaja Muhammed Kavranoglu, paras scratch Kati Romppainen ja miesten lähimmäksi lippua pelannut Timo Hautakoski.

Jarmo Kivelä voitti henkilökohtaisen kilpailun 36-pisteellä ja jatkaa Grand Finaleen, Turkin Antalyaan. Hannu Martikainen sijoittui toiseksi ja Jere Nurminen kolmanneksi.
Iina Condo sekä Timo Hautakoski voittivat lähimmäksi lippua -kilpailun ja parhaan scratch-tuloksen pelasi Kati Romppainen.

Turkish Airlines Suomen johtaja Muhammed Kavranoglu kiitti kaikkia osallistuneita hienosta pelipäivästä Helsingissä. Hän onnitteli Jarmo Kivelää hienosta tuloksesta ja toivotti onnea Antalyaan uskoen samalla muiden pelaajien odottavan innolla ensi vuoden karsintoja.

Finalistit lennätetään Antalyaan Turkish Airlinesin bisnesluokassa ja he majoittuvat viikoksi viiden tähden Titanic Deluxe Belek –hotelliin.
Grand Finalessa pelataan kaksi kierrosta Titanic Golf Clubilla. Voittajat jatkavat 2017 Turkish Airlines Open pro-am –kilpailuun.

Kilpailun yhteistyökumppaneina toimivat The Financial Times, Enterprise Rent A Car, Allianz sekä Conte of Florence.