Maailmanympärimatka Disneyn puistoihin

Disney markkinoi 110 000 dollaria maksavaa ”Bucket List” -seikkailua, jonka aikana käydään maailman kaikissa 12:ssa Disney-kohteessa.

Erikoismatka tehdään Icelandairin Boeing 757 -lentokoneella, josta on tehty VIP-versio. Koneeseen otetaan vain 75 henkilöä, jotta pitkät lentomatkat olisivat mahdollisimman mukavia. Disneyn mukaan tämä mahdollistaa kiertueen järjestämisen 12 teemapuistoon suorilla lennoilla, mikä minimoi matkustamiseen käytetyn ajan ja maksimoi ajan Disneyn teemapuistoissa.

Ensi kesänä järjestettävä matka kestää 24 päivää, ja Disney kutsuu sitä ”bucket list -seikkailuksi 75:lle Disney-fanille”.

Matka kattaa kuusi maata ja kaikki Disneyn 12 teemapuistoa. Siihen sisältyy myös vierailu Taj Mahalissa, Gizan pyramideilla ja Eiffel-tornilla.

Matka alkaa Los Angelesista ja päättyy Orlandoon. Matkalla on yhteensä yhdeksän kohdetta: Anaheim, San Francisco, Tokio, Shanghai, Hongkong, Agra, Kairo, Pariisi ja Orlando.

Matkaan sisältyy 23 aamiaista, 22 lounasta ja 23 illallista sekä luksusluokan majoitus Disney-puistoissa ja l,uissa uksushotelleissa.

Disney lupaa myös tarjota monia elämyksiä, jotka eivät yleensä ole suuren yleisön saatavilla.

Noin 116 000 euron matka on jo loppuunmyyty.

Lähde: Simple Flying
Kuva: Disney

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X