Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Määränpää tuntematon -lomat

Apollomatkat lanseeraa Suomessa yllärilomat: Määränpää tuntematon.

Määränpää Tuntematon on matkapaketti, joka tarjoaa mahdollisuuden yllättyä ja löytää uusia lomakohteita. Asiakas varaa matkapaketin haluamalleen viikolle ja antaa kohtalon päättää mihin lomallaan päättyy.

Määränpää tuntematon -tuotteen suunnittelussa on otettu huomioon se, että matkalaisten välillä on eroja. Toiset ovat hitusen rohkeampia ja toiset puolestaan kaipaavat enemmän varmuutta. Siksi valittavana on kaksi erilaista kategoriaa; Live a little Standard ja Live a little Plus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Live a little Standard -loman valinneet lomailevat vähintään kolmen tähden hotelliin ja Live a little Plus paketin valinneet majoittuvat vähintään neljän tähden hotellissa. Lomakohde voi kummassakin paketissa olla mikä tahansa Apollomatkojen kesän rantalomakohde.

“Lopullinen määränpää paljastetaan matkalaisille noin kaksi viikkoa ennen matkaa. Sitten tarvitseekin enää pakata laukut ja valmistautua vuoden unohtumattomimpaan seikkailuun”, kertoo Apollomatkojen markkinoinnista vastaava Satu Kontulainen. 

Määränpää tuntematon -lomien lähtöpäivät ja hinnat:

  • Lähtökenttä: Helsinki
  • Lähtöpäivät: 4. – 28.5. sekä 28.9 – 8.10.2023

Hinnat:
– Live a little Standard: 390 € / henkilö
– Live a little Plus: 440 € /henkilö

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: Apollomatkat

 

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.