Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Makumatka Sveitsiin: herkkusuiden valkoista parsaa

Sveitsin Genevessä sijaitsevan Michelin-ravintola Bayview’n kokit ovat julkaisseet verkossa kaksi lempireseptiään. Niiden avulla herkkusuut eri puolilla maailmaa voivat nostaa kotikeittiönsä Michelin-luokkaan.

Pääruokana on valkoista parsaa, haudutettua viiriäisenmunaa ja sveitsiläistä gruyèrejuustoa. Sen päälle tarjotaan jälkiruokakokin tulkinta mansikkakakusta.

Maukasta makumatkaa Genevenjärven rannalle!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Parsan ohjeen löydät täältä.

 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jälkiruokaunelman ohjeen löydät täältä.

 

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.