Makumatka Sveitsiin: herkkusuiden valkoista parsaa

Sveitsin Genevessä sijaitsevan Michelin-ravintola Bayview’n kokit ovat julkaisseet verkossa kaksi lempireseptiään. Niiden avulla herkkusuut eri puolilla maailmaa voivat nostaa kotikeittiönsä Michelin-luokkaan.

Pääruokana on valkoista parsaa, haudutettua viiriäisenmunaa ja sveitsiläistä gruyèrejuustoa. Sen päälle tarjotaan jälkiruokakokin tulkinta mansikkakakusta.

Maukasta makumatkaa Genevenjärven rannalle!

Parsan ohjeen löydät täältä.

 

 

Jälkiruokaunelman ohjeen löydät täältä.

 

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X