Hyppää sisältöön
· Riikka Krenn

Malediiveilla kävijäennätys yli 1,8 miljoonalla matkailijalla vuonna 2023

Vuoden viimeisellä viikolla 2023 Malediiveilla ylitettiin komea 1,8 miljoonan kävijän tavoite. Rajapyykin ylitys vei saarivaltion ennätyslukuihin.

Visit Maldives eli Maldives Marketing & Public Relations Corporation (MMPRC) järjesti seremonian merkittävän tilaisuuden kunniaksi.

Visit Maldives järjesti juhlallisen vastaanoton 1,8 miljoonan kävijän kunniaksi.

– Olemme äärimmäisen ylpeitä tästä saavutuksesta ja tähtäämme saavuttamaan myös tulevan vuoden tavoitteet. Jokainen Malediiveille saapuva vieras hämmästelee kansakuntamme luonnonkauneutta, asukkaidemme lämmintä vieraanvaraisuutta ja verratonta valikoimaa yöpymismahdollisuuksia sekä tekemistä lomalla, totesi Visit Maldivesin toimitusjohtaja Fathmath Thaufeeq.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Visit Maldives on toteuttanut markkinointikampanjoita koko vuoden 2023 ajan ja esitellyt aktiivisesti Malediivien matkailumahdollisuuksia. Näiden kampanjoiden menestys tunnustettiin myös World Travel Awards -tapahtumassa, jossa MMPRC ja Malediivit voittivat kaikkiaan kolme palkintoa.

Lähde: Visit Maldives

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.