Marski by Scandic ja Kuusi Palaa

Helsingin ikoninen Marski by Scandic -hotelli on valittu oman kategoriansa voittajaksi kansainvälisessä luksushotellikilpailussa. Marski on jo nyt saavuttanut merkittävää suosiota omaleimaisuudellaan ja hurmannut vieraansa upealla sisustuksella sekä palvelullaan. Kilpailun ravintolakategoriassa voiton nappasi Marskin ravintola Kuusi Palaa.

World Luxury Hotel Awards on 16 vuotta sitten perustettu ylellisten luksushotellien kilpailu, jossa yli 300 000 kansainvälistä matkailijaa äänestää vuosittain suosikkihotellinsa maailman parhaimmaksi omassa kategoriassaan. Marski by Scandic nappasi Euroopan Luxury City Hotel -kategorian voiton ja ravintola Kuusi Palaa puolestaan Pohjois-Euroopan Contemporary Cuisine -kategorian voiton.

“Tämä on upea saavutus vain puolitoista vuotta avoinna olleelta hotellilta ja ravintolalta”, Marski by Scandicin hotellinjohtaja Jouko Puranen iloitsee. ”Me lähdimme tarjoamaan vieraillemme aitoa helsinkiläisyyttä ja aitoa suomalaisuutta sellaisena, kuin me sen näemme, ja se on selvästi ollut hyvä ja oikea valinta.”

Suomen ensimmäinen Signature-hotelli Marski by Scandic on hotelli, joka edustaa modernia, oivaltavaa ja omaleimaista suomalaista elämäntyyliä ja asennetta, Finnfulnessia. Finnfulness on yhdistelmä suomalaista vastuullisuutta, ylpeyttä omista juurista ja uteliaisuutta ympäröivää maailmaa kohtaan.

Marskissa leikitellään tyylikkäästi suomalaisilla outouksilla: moni suomalaiseen silmään tuttu, mutta ulkomaalaisille oudolta näyttävä asia tuodaan Marskissa esiin oivaltavan uskaltavasti.

Ravintola Kuusi Palaa liputtaa puhtaiden suomalaisten raaka-aineiden ja yhdessä syömisen puolesta.

Marski tarjoaa uniikkeja ja räätälöityjä tapahtumia Helsingin keskustassa

Marskissa on nähty jo muun muassa lukuisia maksuttomia livekeikkoja, valokuva- ja taidenäyttelyitä sekä tämän syksyn uutuutena Popup-myymälä hotellin aulassa. Marskin baarin suosittu DJ houkuttaa hotellin asukkaita ja kaupunkilaisia viihtymään hyvän musiikin äärelle. Lisäksi Marskissa järjestetään hotellivieraille mielenkiintoista tekemistä, kuten kaupunkikierroksia, museovierailuja sekä saunajoogaa.

 

Lähde: Scandic

 

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X