Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Matka Workshop Day on lähes loppuun myyty

Matkamessuja edeltävän Matka Workshop Dayn myynti on käynyt vilkkaana. Sekä suomalaisia että kansainvälisiä myyjäyrityksiä ja organisaatioita on mukana jo yli 200. Tapaamisehdotuksia on lähetetty jo ennen vuoden vaihdetta yli 5300, mikä lupaa vilkasta tapahtumaa.

”Myyjät ovat innolla mukana ja vielä lisää olisi tulijoita. Meet Finland on loppuun myyty ja Global Workshopissakin on vain muutamia pöytiä enää jäljellä. Kattaus on siis todella hyvä”, sanoo Matka Workshopin projektipäällikkö Maaret Manninen.

Matkanjärjestäjät voivat rekisteröityä maksutta ostajiksi 11.1.2023 saakka ja Workshop Dayn ostajan nimikortilla pääsee sisään kaikkina päivinä myös Matkamessuille. Maksuton ostajarekisteröinti kannattaa siis tehdä nyt, mikäli työnkuvaan kuuluu matkatuotanto ja ostot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Matka Workshop Dayssä potentiaaliset liikekumppanit tapaavat ennalta sovitun aikataulun mukaisesti kahdessa foorumissa: Meet Finlandissa kotimaiset palvelut kohtaavat ulkomaiset matkanjärjestäjät ja Global Workshopissa kansainväliset palveluntarjoajat tapaavat asiakkaita Pohjois-Euroopan alueelta. Lisätietoa rekisteröinnistä ja myyjistä.

 

Lähde: MATKA

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.