Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Matkamessujen ammattilaispäivien rekisteröinnit ovat käynnissä

Ammattilaisten on nyt aika rekisteröityä, sillä Matkamessujen ammattilaispäivät tarjoavat alustan kaupankäynnille ja verkostoitumiselle, mutta myös mahdollisuuksia uusille urille. Matka 2023:n tulee uusi Tulevaisuuden työnantaja -konsepti vastaamaan alan työvoimahuoliin. Ammattilaispäivät toivottavat tervetulleiksi ammattilaisten, yritysten kokous- ja liikematkavarauksista vastaavien henkilöiden lisäksi alan työnhakijat.

 Matkamessuilla käydään kauppaa ja verkostoidutaan tehokkaasti ammattilaispäivien aikana. Nyt on aika rekisteröityä, sillä esimerkiksi keskiviikkona 18.1. järjestettävän Workshop Dayn kalenterit avattiin 7.12. aamulla ja saman tien lähetettiin yli 700 tapaamispyyntöä. Maksuton ostajarekisteröinti kannattaa siis tehdä nyt!

Matka Workshop Dayssä potentiaaliset liikekumppanit tapaavat ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Meet Finlandissa kotimaiset palvelut kohtaavat ulkomaiset matkanjärjestäjät. Global Workshop on tapaamisfoorumi kansainvälisille palveluntarjoajille ja heidän asiakkailleen Pohjois-Euroopan alueella. Lisätietoa rekisteröinnistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ammattilaispäivä torstaina 19.1.

Matkailualan ammattilaiset voivat rekisteröityä maksutta ja ovat tervetulleita torstaina 19.1.2023 ammattilaispäivään. Se on tarkoitettu kaikille matkailualalla työtä tekeville ja yrittäjille. Paikalle kannattaa tulla jo pelkästään Matkatieto-ohjelman vuoksi, mutta myös verkostoitumaan ja motivoitumaan!

”Matkamessujen ammattilaispäivät on kaupanteon lisäksi suunniteltu kouluttautumistilaisuutena alan työntekijöille, joten vetoamme työnantajiin antaa heidän henkilökuntansa osallistua. Monet näkevät Matkamessujen arvon jopa niin tärkeänä koulutus- ja verkostoitumistilaisuutena, että toimisto laitetaan ammattilaispäiväksi kiinni ja kaikki osallistuvat messuille”, sanoo Matkamessujen liiketoimintapäällikkö Noora Haatainen.

Torstain ammattilaispäivään voi rekisteröityä täällä: https://matka.messukeskus.com/ammattilaisille/

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevaisuuden työnantaja -konsepti Matka 2023:n

Matkamessut vastaa alan työvoimahuoliin ja toivottaa myös aikaisemmin alalla työskennelleet tai alalta töitä etsivät ammattilaiset ammattilaispäivänä verkostoitumaan ja löytämään uuden uran.

Tulevaisuuden työnantaja -teemaan profiloituvat yritykset esittelevät tapahtumassa uramahdollisuuksia ja vapaana olevia työpaikkoja. Näin ollen myös potentiaaliset alanvaihtajat ovat niin ikään tervetulleita rekisteröitymään.

Matka Business Forum yhteistyössä FBTA:n kanssa hallissa 7

Matka Business Forumissa käydään b2b-kauppaa. Liikematkoista, matkailukäytännöistä ja kokousjärjestelyistä vastaavat henkilöt ja muut matkanjärjestäjät voivat tavata liikematkatoimistojen, lentoyhtiöiden, hotelliketjujen, kokouspalveluja tarjoavia yrityksiä sekä järjestelmätoimittajia ja DMC-yrityksiä. Rekisteröityminen ammattilaispäivään oikeuttaa maksuttoman pääsyn myös Matka Business Forumiin.

 

Lähde: Matkamessut
Kuva: Verna Kovanen

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.