Hyppää sisältöön
· Leena

Matkamessujen Business Forum on suurempi kuin koskaan

Matkamessutorstaina kannattaa suunnata messukeskuksen 1-halliin. Ainoastaan torstaina, messujen ammattilaispäivänä, siellä on esillä lähes kahdeksankymmentä yritystä. Matka Business Forum toteutetaan Matkamessujen ja FBTA:n yhteistyönä.

DMC-toimistoja

Mukana on useita incoming-toimistoja eri puolilta maailmaa. Parhaiten edustettuna on Eurooppa. Mukana ovat mm. Scancoming, joka toimii niin Englannissa, Irlannissa, Belgiassa kuin Espanjassakin sekä hiljattain perustettu PLUS DMC Group, johon kuuluu DMC:t niin Kreikassa, Saksassa, Italiassa, Itävallassa kuin Baltiassakin. Uutena ryhmään on liittynyt Tjek-In Travel, joka toimii Tšekissä ja Slovakiassa.
Venezuelasta mukana on Hover Tours ja Kaakkois-Aasiasta Images Travel, joka hoitaa maajärjestelyt Vietnamissa, Kambodžassa, Laosissa ja Myanmarissa.
Georgian maajärjestelyjä kannattaa käydä kysymässä LocalHostilta. ”Matkanjärjestäjät saavat kauttamme mahtavia ideoita ja paketteja asiakkailleen”, lupaa Maka Tsertsvadze.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Maita ja mantuja

Business Forumissa on mukana myös Aviareps sekä Atlantic Link, jotka molemmat edustavat useampia kohteita ja yrityksiä ympäri maailmaa. Irlanti ja Latvia sekä Porvoo ja Lappi löytyvät myös täältä.

Majoitusta

Kotimaisista majoituspalveluista ovat mukana mm. Scandic, Clarion, Haikon kartano, Kämp Collection, Forenom sekä Helsinkiin tammikuussa uusimman hotellin avaava Lapland Hotels.
HomeAway kuuluu Expedia Groupiin ja tarjoaa yli kaksi miljoonaa vuokra-asuntoa 190 maassa.  ”Kauttamme voi vuokrata rantatalon, kaupunkiasunnon tai kesämökin. Meiltä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen”, lupaa HomeAwayn Jakob Waern.
Kun GTA ja Tourico Holidays yhdistyivät Hotelbeds Groupiin, Bedsonlinen tarjonta kasvoi valtavasti. Nyt sillä matkatoimistoille tarjolla 17 000 hotellia, kuljetuksia, autovuokrausta ja aktiviteetteja.
Guillaume Dupré on esittelemässä Arenas the Resorts -ketjua, jolla on useita kolmen tähden hotelleja Sveitsin Alpeilla sekä Välimerellä. Hotellit tarjoavat hyvät puitteet hyvinvointi-, urheilu- ja perhelomille sekä majoitusta isoillekin ryhmille.
Iberostar hotelliketjulta löytyy hotelleja niin Euroopasta, Afrikasta kuin Amerikan mantereeltakin.

Aktiviteetteja

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lomalla ollaan aktiivisia. Sen tietää Eurofun Touristik. Se tarjoaa pyöräily-, vaellus- ja aktiivilomia ympäri Eurooppaa. Pyörä- ja vaellusmatkoilla matkatavarat kuljetetaan aina seuraavaan pysähdyskohteeseen ja asiakkaat voivat nauttia matkanteosta pelkät päiväreput mukanaan.
Latviasta löytyy sen sijaan kylpylöitä.

Ja paljon muuta

Business Forumista löytyvät myös mm. Amadeus, CWT Finland, Eckerö Line, VR, Haaga-Helia ja Laurea ammattikorkeakoulut.  Lentoyhtiöistä täällä esittäytyvät mm. SAS, Air France/KLM ja Qatar Airways. Yhdistyksistä mukana ovat mm. Skål sekä Suomen Liikematkayhdistys FBTA.

Business Forum on avoinna torstaina kello 9-19.

 

Kuva: Matkamessut Verna Kovanen

Leena