Matkamessut valmistelua jatketaan vakaasti, vahvoin terveysturvallisuuskäytännöin  

Messukeskus jatkaa vuoden 2022 tapahtumiensa valmistelua vakaasti. Hallituksen tiistaina 21.12. lähiviikoiksi julkistamat rajoitukset eivät koske messujen kaltaisia matalariskisiä tapahtumia.

Messujen määrittely matalariskiseksi tapahtumaksi perustuu THL:n luokitukseen. Messut katsotaan matalariskiseksi tapahtumaksi, kun asiakaskontaktit niissä on järjestetty terveysturvallisella tavalla. Lisäksi messut on luokiteltu SAFE Asset Groupin kansainvälisessä tutkimuksessa turvallisemmaksi paikaksi kuin esimerkiksi kauppakeskukset.

”Messukeskus seuraa jatkossakin tarkasti viranomaisohjeita, sillä asiakkaiden turvallisuus on meille hyvin tärkeää, kuten kaikille meille matkailu- ja tapahtuma-alalla työskenteleville. Teemme yhdessä kaikkien aikojen ehkä tärkeimmistä Matkamessuista turvallisen noudattamalla ohjeita ja suosituksia. Tässä vaiheessa haluamme kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille asiakkaillemme rauhallista ja turvallista joulua!”, sanoo Matkamessujen liiketoimintapäällikkö Lumia Ankkuri.

Koronapassin käyttö jatkuu

Koronapassin käyttö tapahtumissamme jatkuu, sillä matalariskissä tapahtumissa se on jatkossakin sallittua. Lisäksi varmistamme messujemme turvallisuuden tarkoin terveysturvallisuusjärjestelyin, korkeatasoisella hygienialla ja vahvalla maskisuosituksella. Suosittelemme kaikille asiakkaillemme, että Messukeskuksen tapahtumiin osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana.

Olemme myös laajentaneet tapahtumille varattuja tiloja. Halleihin rakennetaan leveät käytävät ja väljät ohjelma-alueet. Jos tiedossa on poikkeuksellisen suuri päiväkohtainen kävijämäärä, lipun ostaneisiin ja rekisteröityneisiin ollaan hyvissä ajoin yhteydessä ja kerrotaan, miten itselle mieluisan porrastetun saapumisajan voi varata. Koronapassi on käytössä myös Messukeskuksen kokoustiloissa, joissa järjestään kokouksia, koulutuksia ja asiakastilaisuuksia.

Messukeskuksessa järjestettiin syksyn aikana useita messutapahtumia terveysturvallisesti ja kaupallisesti onnistuneesti, mm. Helsingin Kirjamessut, Studia, SLUSH ja Koiramessut.  Messukeskuksella on kansainvälinen COVID 19 –sertifikaatti tunnustuksena esimerkillisestä työstä koronaturvallisuuden hyväksi. Näissä merkeissä Messukeskus jatkaa myös Matkan 2022 osalta.

 

Lähde: Messukeskus

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X