Matkapojat aloittaa lomalennot Gran Canarialle

Matkapojat aloittaa 19.11. lentosarja Playa del Inglésiin. Matkat sisältävät lennot, hotellimajoituksen ja kuljetukset kohteisiin.
Hotellivalikoimissa tulee olemaan 3 ja 4- tähden hotelleja hyvillä sijainneilla. Myös pelkkien lentojen ostaminen on mahdollista.

Lennot operoidaan Helsingistä perjantai-iltapäivisin 22.04.2022 asti.

”Olemme erittäin innoissamme, että saamme vihdoin tuoteperheeseemme myös rantalomat Kanarialle. Teemme matkat yhteistyössä flytoCanarias -lentoyhtiön kanssa. Lupaamme tuoda yhteistyön myötä erittäin kilpailukykyiset hinnat markkinoille”, kertoo Matkapoikien toimitusjohtaja Ari Penttilä.
”Matkailun elpyminen alkaa vihdoin näkymään lisääntyneenä kysyntänä loppuvuoden sekä ensi vuoden matkoihin. Näillä rantalomilla pystymme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin rantalomakohteista ja voimme tarjota entistä monipuolisemman matkatarjonnan.”

”Ajatus rantalomien järjestämisessä on ollut suunnitteilla jo aiemmin ja nyt vihdoin löysimme tarpeisiimme sopivan yhteistyökumppanin lentojen osalta”, kertoo Matkapoikien tuotepäällikkö Jukka Jokinen. FlytoCanarias on espanjalainen lentoyhtiö, joka aloittaa Helsingistä lennot Gran Canarialle 19.11.2021. FlytoCanarias käyttää Airbus 321-mallin laivastoa Gran Canarian lennoilla ja lennoilla on espanjalainen henkilökunta.

 

Lähde: Matkapojat

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X