Hyppää sisältöön
· Leena

Matkatekijät UIA:n edustajaksi

Ukraine International Airlines on nimittänyt Matkantekijät Oy matkatoimiston myyntiedustajakseen Suomessa 15.1.2018 alkaen.

“Olemme toimineet UIA:n call centerinä jo viisi vuotta ja toiminta on nyt laajennettu koskemaan markkinointia, eli tästä lähtien Matkantekijät toimii Ukraine International Airlinesin täysivaltaisena edustajana Suomessa”, kertoo Meri Mäntysaari.

Ukraine International Airlines lentää kuusi kertaa viikossa Helsingin ja Kiovan väliä ja tarjoaa lisäksi laajan valikoiman jatkoyhteyksiä.  Lentoja on tarjolla säännöllisessä reittiliikenteessä Ukrainasta 38 maahan Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa, Afrikassa ja Lähi-Idässä.   UIA lentää 1100 kansainvälistä ja kotimaan lentoa viikossa ja tarjoaa yhteistyökumppanina toimivien lentoyhtiöiden kanssa lentokuljetusta yli 3000 kohteeseen maailmanlaajuisesti.  Ukraine International Airlinesin kotikenttä on Kiev Boryspil International Airport,  KBP.  Yhtiöllä on tällä hetkellä käytössä 43 lentokonetta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Vuoteen 2021 mennessä UIA:n suunnitelmiin kuuluu laajentuminen ja lentokaluston jatkuva uusiminen sekä ennen kaikkea Kiovasta itään ja kaakkoon suuntautuvien reittien lisääminen”, Mäntysaari kertoo.

Länteen suuntautuvien lentovuorojen tihentäminen sekä kauttakulkuliikenteen kehittäminen Kiovan ja muiden Ukrainan hubien kautta on UIA:n lähitulevaisuuden suunnitelmissa etusijalla.

Leena