MeetingPackage sai kansainvälisen palkinnon

Kokous- ja tilavaraus teknologiaan erikoistunut yhtiö MeetingPackage valittiin globaalisti parhaaksi tilavarausjärjestelmäksi Hotel Tech Awards kilpailussa. MeetingPackage on ainoana suomalaisena yhtiönä voittanut edellä mainitussa kilpailussa.

Vuosittain järjestettävään Hotel Tech Awards –kilpailuun osallistuu maailmanlaajuisesti yli 200 teknologiayritystä, jotka tuottavat palveluita hotelli- ja matkailualalla. Hotel Tech Awardsin taustalla on yhdysvaltalainen Hotel Tech Report yhtiö, jota käyttää yli 169 000 hotellialan ammattilaista kuukausittain.

MeetingPackage on pilvipohjainen itsepalvelualusta, joka vie kokous- ja tapahtumatilojen myymisen, varaamisen ja siihen liittyvät hallintatoimet verkkoon.

Hospitality-alalla myynti ja tarjousprosessit ovat olleet pääsääntöisesti manuaalista ja perustunut kirjallisiin tarjouspyyntöihin ja pitkiin sähköpostikirjeenvaihtoihin. COVID-19 pandemian tuomat haasteet ovat edellyttäneet tehokkaampien prosessien käyttöönottoa. Digitalisoinnin ja automaation avulla MeetingPackage pyrkii tukemaan ja nopeuttamaan toimialan toipumista pandemiasta.

”Olemme hyvin otettuja ja innoissamme voitosta. Hotel Tech Awards on ehdotonta eliittiä hotelliteknologian saralla ja tunnustus asiakkailtamme ja muilta sidosryhmiltä tämän palkinnon muodossa merkitsee meille paljon. Hospitality-ala kokonaisuudessaan on kärsinyt paljon pandemiasta ja on ilahduttavaa nähdä kuinka yhtiön hotelli ja kokoustila-asiakkaat yli 120 maassa ovat hyötyneet MeetingPackagen tuotteista”, kertoo MeetingPackage:n toimitusjohtaja ja perustaja Joonas Ahola.

Hotel Tech Reportin toimitusjohtaja Jordan Hollander toteaa, “Hotel Tech Awards perustettiin, jotta hotellit voisivat valita parhaan teknologian käyttöönsä luotettavan asiakasarvioinnin pohjalta.”

“Suurin osa hotellialan Startupeista keskittyy majoitustilojen jakelukanaviin ja asiakaskokemuksen parantamiseen. MeetingPackage vuorostaan näyttää mallia muille yhtiöille ratkaisemalla yhden isoimmista ongelmista hotellitoimialalla, tekemällä ryhmä- ja kokousvarausten ostamisesta ja myymisestä yksinkertaista. MeetingPackage on tehnyt esimerkillistä työtä tuomalla modernin osto- ja myyntiprosessin sekä designin jo aikoja sitten vanhentuneelle markkinasegmentille. Ei ole yllättävää, että tämä on ollut suuri hitti hotellialan keskuudessa globaalisti,” sanoo Hollander.

MeetingPackage kasvuodotukset vuodelle 2022 ovat korkealla. Joulukuussa 2021 yhtiö tiedotti että pohjoismaiden suurin hotelliketju Scandic siirtyi myös yhtiön asiakkaaksi.

MeetingPackage on suomalainen teknologiayritys, joka on perustettu 2014.
Yhtiön tavoitteena on tarjota kaikille sidosryhmille tehokas tapa etsiä, varata ja hallinnoida kokoustiloja ja –paketteja. Yhtiön palvelut integroituvat olemassa oleviin tilanhallintajärjestelmiin samalla tarjoten kokoustilat satoihin eri jakelukanaviin varattavaksi. Tuotteisiin kuuluvat esim. Kansainvälinen jakelujärjestelmä, kokousvarausmoottori ja jakelukanavien hallintajärjestelmä kokous- ja juhlatiloille. MeetingPackage -palvelut ovat tarjolla 12 eri kielellä.

Yhtiön toimitusjohtaja ja perustaja on Joonas Ahola ja hallituksen puheenjohtaja on monen matkailualalla pidempään työskennelleelle tuttu Mika Kiljunen. Hän on työskennellyt muun muassa Kohdematkoissa, Kalevassa ja CWT:ssä.

 

Lähde: MeetingPackage

 

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X