Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

MeetingPackage voittoon jo kolmannen kerran

Suomalainen MeetingPackage on nimetty parhaaksi kokous- ja tapahtumavarausten toimittajaksi kansainvälisessä matkailuteknologian kilpailussa. Kilpailun organisoi Hotel Tech Report -yhtiö Yhdysvalloista.

“Meille on suuri kunnia ja ilo saada jo kolmatta vuotta peräkkäin tunnustus hotellialan parhaasta kokoustilojen teknologiatoimittajasta maailmanlaajuisesti. Matkailun teknologiatoimittajana ei ole parempaa osoitusta siitä, että jatkamme oikeaan suuntaan, kuin se että saamme säilyttää asiakkaiden luottamuksen. Asiakkaamme ohjaavat edelleen kehitystämme ja varmistavat, että tuotteemme säilyttää helppokäyttöisyytensä, poistaa tarpeen käsitellä yksinkertaisia kokousvarauksia manuaalisesti ja lisää asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyyttä sekä kasvattaa asiakkaamme tuloja jokaista käytettävissä olevaa kokousneliömetriä kohden. Erinomainen asiakaskokemus, jota hotelliasiakkaamme jälleentarjoavat omille asiakkailleen, vahvistaa palvelumme tarkoituksen”, sanoo MeetingPackagen perustaja ja toimitusjohtaja Joonas Ahola.

HotelTechReportin palkinnot perustuvat yli 1 000 tuotteeseen, jotka asetetaan maailmanlaajuisesti paremmuusjärjestykseen sellaisten tekijöiden perusteella kuin käytettävyys, asiakastuki, suosittelun todennäköisyys, kumppaniverkoston vahvuus ja integraatioyhteensopivuus. HotelTechAwardsin voittajat määritetään todennetun asiakaspalautteen perusteella, ja ne nostavat esiin parhaita yrityksiä hotelliteknologiatoimialalta globaalisti. Voitto perustuu läpinäkyviin, asiakaspalautteeseen perustuviin arvosteluihin, joihin alan ihmiset voivat perustaa teknologiaostopäätöksensä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viimeisen kolmen kuukauden aikana vuonna 2022 Hotel Tech Reportissa vieraili 513 609 hotelliyrittäjää 127 maasta, jotka käyttivät yli 6000 tuntia 11 622 todennetun hotelliohjelmistotuotearvostelun tuottamiseen HotelTechAwardsia varten, jotta muut hotellitoimijat voivat säästää aikaa ja tehdä parempia päätöksiä.

“Arvosteluprosessi on yksinkertainen, läpinäkyvä ja puolueeton – arvostelu perustuu erityisesti toimialaa varten kehitettyihin ja hyväksi havaittuihin käytäntöihin.  Äänestysprosessiin saavat osallistua vain todennetut hotelliyrittäjät, joilla on käytännön kokemusta kunkin tuotteen käytöstä.  Tämä tarkoittaa sitä, että MeetingPackagen käyttäjät päättivät, mikä on paras kokoustilojen varausalusta”, sanoo Hotel Tech Reportin toimitusjohtaja Jordan Hollander.

MeetingPackagen todennettujen käyttäjien arvosteluissa korostetaan ominaisuuksia, kuten mahdollisuutta myydä kokouksia ja tapahtumia verkossa, erinomaista asiakaskokemusta ja tulojen kasvua korkean konversion ansiosta.  Asiakkaat kiittelevät MeetingPackagea myös laajalti siitä, että se on valmis auttamaan ja todella ymmärtää, miten kokousten ja tapahtumien myyntiprosessi voidaan automatisoida, sekä siitä, että se on ennakoiva ja pyrkii kehittämään kokousten ja tapahtumien liiketoimintaa yleisesti.

HotelTechAwardsia kutsutaan usein “hotelliteknologian Grammyksi”, ja voittajat on valittu yli 200 parhaan teknologiatuotteen joukosta ympäri maailmaa. HotelTechAwards on alan ainoa tietoon perustuva palkintofoorumi, jonka voittajat eivät määräydy kourallisen tuomareiden tai yleisöäänten perusteella vaan yli 120 maassa toimivien hotelliteknologian käyttäjien maailmanlaajuisen yhteisön tuotearvostelujen perusteella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: MeetingPackage

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.