Megastarilla ja Starilla pikatestit

Tallink tarjoaa yhteistyökumppani Farmatarin kanssa matkustajille maksullisia koronaviruspikatestejä Helsinki-Tallinna-reitin pikalaivoilla Megastarilla ja Starilla perjantaisin 9.4.2021 alkaen.

Antigeeni- ja vasta-ainetestit suorittaa terveydenhuollon ammattilaiset molemmilla laivoilla ja matkustajille annetaan virallinen testitulos sekä todistus.

Antigeenitestin hinta on 39 euroa ja vasta-ainetestin (sormenpistokokeena) hinta 17 euroa todistuksineen.

Palvelu avulla matkustajille tarjotaan stressitön matkustusvaihtoehto niille matkustajille, jotka matkustavat Suomesta Viroon viikonloppuna ja joiden on palattava Suomeen sunnuntaina tai maanantaina. Perjantaina tehdyn testituloksen ansiosta matkustajat voivat palata Suomeen 72 tunnin sisällä, eikä heidän tarvitse etsiä enää uutta testipaikkaa viikonloppuna.

”Käyttämämme antigeenitesti on SD Biosensorin pika-antigeenitesti SARS-Cov-2 ja tällä hetkellä ainoa paikallisten virolaisten laboratorioiden hyväksymä antigeenitesti. Vasta-ainetesti, jota käytämme, on Roche Diagnosticsin kehittämä SARS-CoV-2 Rapid IgG/IgM AB Test N40, joka osoittaa vasta-aineiden läsnäolon, mutta ei vasta-aineiden määrää. Koska matkustaminen jossain kohtaa palautuu, mutta negatiivisen testituloksen vaatimukset saattavat vielä olla voimassa jonkin aikaa, tämän palvelun tarjoaminen laivoilla tekee toivottavasti koko matkaprosessista hieman mukavamman”, sanoo Farmatarin johtoryhmän jäsen Jaana Püttsepp.

Pikatesti on saatavilla Megastarilla perjantaisin 9.4.2021 alkaen klo 10.30 lähdöstä ja Starilla alkaen klo 7.30 lähdöstä pitkin päivää.

 

Lähde:  Tallink Grupp

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X