Messukeskukselle Sustainable Travel Finland -merkki

Messukeskuselle on myönnetty Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkki.

”Sustainable Travel Finland -merkki on osoitus arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun hyväksi, ja otamme tunnustuksen vastaan ylpeinä. Ohjelma tuo pitkään jatkuneeseen vastuullisuustyöhömme lisää työkaluja ja vahvan kumppaniverkoston. On hienoa liittyä yhteen rintamaan Visit Finlandin ja muiden Sustainable Travel Finland -ohjelmaan kuuluvien yritysten kanssa kertomaan vastuullisesta matkailusta ja tapahtumista kansainväliselle yleisöllemme”, sanoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue.

Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelma edistää kestävää matkailua ja viestii Suomesta kestävän matkailun maana. Sustainable Travel Finland -merkki helpottaa matkailijoiden valintoja matkustuspäätöksiä tehtäessä. Vastuullisuus on megatrendi ja yhä useammalle ostopäättäjälle ratkaiseva valintakriteeri. Messukeskuksen tavoitteena on kehittää palvelujaan yhä vastuullisemmiksi ja kannustaa myös asiakkaitaan ympäristöä säästäviin valintoihin.

Messukeskuksen vastuullisuusraportti listaa kohta kohdalta koko tähän saakka tehdyn työn YK:n kestävän kehityksen tavoiteohjelmassa (Agenda2030). Merkittävä osa vastuullisuusraporttia ovat teot ilmastonsuojelun ja vastuullisen kuluttamisen edistämiseksi. Messukeskus on Helsingin kaupungin ilmastokumppani ja tavoittelee 110-prosenttista hiilineutraaliutta vuoteen 2029 mennessä.

Myös turvallisuus on osa kestävää matkailua. Kuluneena vuonna Messukeskus on tehnyt runsaasti työtä koronaturvallisuuden edistämiseksi. Messukeskus julkisti ensimmäisenä messujärjestäjänä Suomessa kattavan turvallisuusohjeistuksen tapahtumaosallistumiseen.

Messukeskuksen vuosittain järjestämillä Matkamessuilla palkitaan tuotteet ja palvelut, joissa vastuullisuus on huomioitu erityisen hyvin ja jotka toimivat suunnannäyttäjinä muulle matkailualalle.

 

Lähde: Messukeskus

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X