Hyppää sisältöön
· Leena

Messukeskuksen Holiday Inn avattiin

Messukeskuksen kupeessa toimivan Holiday Inn® Helsinki – Expo -hotelli on avattu mittavien uudistustöiden jälkeen.

Holiday Inn® Helsinki – Expo -hotelli palvelee parhaimmillaan jopa 550 vierasta.
Standard-huoneiden lisäksi ylimmässä huonekerroksessa sijaitsevat Executive-huoneet sekä kuusi parvekkeellista sviittiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Hotellin aulatilojen kulmakivenä toimii Holiday Inn® -ketjun uusi Open Lobby -konsepti. Aula ja ravintola muuntuvat mielenkiintoiseksi yhtenäiseksi olohuonemaiseksi alueeksi, jossa vieraamme voivat tehdä olonsa kotoisaksi”, kertoo hotellinjohtaja Patrick Mitzner. ”Se on paikka, jossa he voivat rentoutua halusivatpa he sitten syödä, nauttia virvokkeista, työskennellä, levätä tai tavata muita ihmisiä”, jatkaa Mitzner.

Holiday Inn® Helsinki – Expo -hotellin Open Lobby palvelee seuraavasti:

  • Ravintola Platta sekä Open Lobbyn baari ja To Go Café tarjoavat kellon ympäri ajankohtaan sopivia aterioita aikaisista aamupaloista myöhäisiin illallisiin.
  • Media Lounge on monitoimitila, jossa mukavien nojatuolien ja sohvien lisäksi löytyy televisio, lehtiä ja pelejä rentoutumiseen.
  • Työskentely onnistuu erityisesti E-Barin alueella, jossa vieraiden käytössä on tietokoneita, langaton tulostin sekä pistorasioita omille kannettaville tietokoneille.

Hotellin 10. kerroksessa sijaitsevat Terrace Cabinet tilaussaunat, terassi ja ulkoporeallas. Samassa kerroksessa sijaitsee myös hotellivieraiden kuntosali, jossa on koko seinän mittainen maisemaikkuna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotellihuoneisiin on tuotu uudenlaista tilan tuntua ja mukava oleskelualue vuoteen sijoittelun avulla. Holiday Inn -standardien mukaan räätälöidyt vuoteet on valmistanut kotimainen Unico Finland. Valaistus on hotellissa toteutettu led-valoilla ja huonekäytävien valaistusta ohjataan energiaa säästävillä liiketunnistimilla.

Hotellihuoneissa ja käytävillä on vieraita ilahduttamassa vanhoja julisteita Messukeskuksen 100-vuotisen taipaleen varrelta.

Hotellista pääsee messuille kätevästi sisäkautta.

 

Leena