Hyppää sisältöön
· Leena

Midnight Sun -workshop kesäkuussa Tampereella

 Visit Finland, Finnair ja Visit Tampere järjestävät kesäkuun 11-12. päivä kansainvälisen workshop-tapahtuman Tampereella.

Midnight Sun workshopin tarkoituksena on markkinoida ja myydä Suomea houkuttelevana kesäkohteena unohtamatta myöskään Suomen monipuolista talvitarjontaa. Ostajille järjestetään ennen workshopia pretourit ja sen jälkeen posttourit, joiden aikana vieraillamme on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua Suomen neljään suuralueeseen ja kesän tuotetarjontaan.

 Miksi osallistua myyjänä tapahtumaa?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Workshop on erinomainen tilaisuus kasvattaa kansainvälistä myyntiä kustannustehokkaasti, sekä tutustua ja verkostoitua yli sataan henkilökohtaisesti kutsuttuun matkanjärjestäjään viideltätoista Visit Finlandin ja Finnairin päämarkkinalta” toteaa Tarja Koivisto, Visit Finlandista.

 Midnight Sun workshopin osallistumismaksu on 1 900 €/yritys sisältäen yhden edustajan ja yhden tapaamiskalenterin. Lisähenkilö samasta yrityksestä maksaa 300 €.

Jos kaksi eri yritystä jakaa pöydän, pöydän hinta on 2 500 €/sisältäen yhden edustajan molemmista yrityksistä ja yhden tapaamiskalenterin.

Ilmoittaudu tästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Leena