Mitä kuuluu USA?

Huomenna, torstaina, klo 10 alkavassa webinarissa kuulet mitä kuuluu USAhan.

Miamia Pohjoismaissa edustava Johnny Gardsäter kertoo Miamin uutuuksista; mitä nähdä, missä shoppailla ja mitä uutta kaupunkiin on koronavuosina saatu.

Brand USA, joka vastaa Suomen Visit Finlandia, antaa erinomaisia vinkkejä kuinka markkinoida Yhdysvaltoja ja mistä löytää hienoja kuvia ja videoita, joita voi käyttää markkinoinnissa.  Amanda Davis antaa myös loistavia vinkkejä erilaisista Self drive -holidays -reiteistä ja kertoo mistä löytää kaiken tarpeellisen tiedon Amerikan matkojen myymiseen.
Amanda kertoo myös IPW:stä, eli Yhdysvaltojen suurimmista matkailualan messuista, joka järjestetään Orlandossa kesäkuussa.

Discover America Finland on voittoa tuottamaton järjestö, joka edistää matkailua Yhdysvaltoihin. Jäsenistö koostuu lentoyhtiöistä, autovuokraamoista, hotelleista, risteilyvarustamoista, matkanjärjestäjistä ja matkatoimistoista sekä muista matkailuorganisaatioista Suomessa ja Yhdysvalloissa.
Discover America Finland järjestää ammattilaistapahtumia, seminaaritilaisuuksia ja koordinoi osallistumisen muihin toimialan keskeisiin messu- ja workshop -tapahtumiin kuten Matkamessuille ja IPW – International Pow Wow Yhdysvalloissa.

USA webinar huomenna, torstaina, klo 10.

Ilmoittaudu mukaan tästä. 

 

 

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X