Hyppää sisältöön
· Leena

Muutoksia Tallink-konsernin johtoryhmässä

Tallink-konserni ilmoitti aamulla pörssitiedotteessaan, että yhtiö on tehnyt konsernin johtoryhmän kokoonpanoon muutoksia, jotka astuvat voimaan tänään 4.2.2019. Johtoryhmän puheenjohtaja Paavo Nõgenen suositusten mukaisesti Tallinkin hallintoneuvos nimitti konsernin johtoryhmän uusiksi jäseniksi Kadri Landin ja Harri Hanschmidtin. Samalla hallintoneuvos erotti Janek Stalmeisterin johtoryhmästä saatuaan tämä erohakemuksen.

Tästä päivästä alkaen Tallink-konsernin johtoryhmä koostuu viidestä jäsenestä Paavo Nõgenen johdolla: Andres Hunt, Lembit Kitter, Kadri Land ja Harri Hanschmidt.

Kadri Land.

Kadri Land on työskennellyt Tallink-konsernissa vuodesta 2005 lähtien useissa eri johtotehtävissä, myös johtoryhmän jäsenenä vuosina 2012–2015. Vuodesta 2016 lähtien hän on vastannut konsernin globaaleista toiminnoista ja logistiikasta. Vuosina 2005-2015 Kadri Land toimi konsernin ruotsalaisen tytäryhtiön toimitusjohtajana. Land on suorittanut maisterintutkinnon Tarton yliopistossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Harri Hanschmidt.

Harri Hanschmidt aloitti Tallink-konsernissa vuonna 2009 ja on siitä lähtien työskennellyt eri tehtävissä vastaten mm. sijoittajasuhteiden ja talousosaston toiminnasta. Vuodesta 2015 lähtien hän on toiminut konsernin strategisten hankkeiden johtajana. Hanschmidt on suorittanut maisterintutkinnon Tallinnan teknillisessä yliopistossa.

“Tallink-konsernin johtoryhmän muutokset perustuvat tekemiini suosituksiin. Ne ovat yhtiön kehityksen kannalta tärkeä ja välttämätön askel koska haluamme varmistaa, että Tallink-konserni on myös tulevina vuosina vakaa työnantaja, oikea valinta sijoittajille sekä paras palveluntarjoaja kaikille asiakkaillemme”, sanoo Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene.

“Olemme vahvistaneet johtoryhmäämme kahdella erittäin osaavalla johtajalla ja oman alansa asiantuntijalla. Kadrilla ja Harrilla on molemmilla pitkäaikainen kokemus yrityksestämme ja uskon, että he ovat erinomainen lisäys johtoryhmäämme”, Paavo Nõgene lisää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Janek Stalmeisterin toive jättää yhtiön johtoryhmä ja lähteä yhtiöstä 20 vuoden jälkeen ei oletettavasti ollut helppo päätös. Mutta ymmärrän hänen päätöksensä ja toivotan hänelle menestystä tulevaisuudessa. Koko Tallink-konserni kiittää Janekia pitkästä ja omistautuneesta panoksestaan yhtiön kehitykseen kuluneen 20 vuoden aikana”, Nõgene toteaa.

Kadri Landin ja Harri Hanschmidtin toimikausi alkaa 4. helmikuuta 2019 ja kestää kolme vuotta. Janek Stalmeister luopui toimestaan 2. helmikuuta 2019

Leena