Myös Eckerö Linen alus Vuosaaresta Muugaan

Automatkustajat saavat uuden reittivaihtoehdon Helsingin ja Tallinnan välille, kun sekä Tallink että Eckerö Line liikennöivät Vuosaaresta Tallinnasta noin 17 kilometrin päässä itään sijaitsevaan Muugan satamaan.

Eckerön Linen Finbo Cargo -rahtialus tulee liikennöimään Helsingin Vuosaaren ja Tallinnan Muugan sataman välillä kesäkuun lopulta alkaen.

Eckerö Line on ainoa Suomen lipun alla liikennöivä laivayhtiö Helsinki–Tallinna reitillä, ja myös sen toinen alus m/s Finlandia on rekisteröity Suomen lipun alle.

Muugan valinta satamaksi lyhentää aluksen matkustusaikaa vartilla, jolloin Viroon kulkee alle kolmessa tunnissa. Muugan infrastruktuuria uudistetaan, jotta rahtikuljetuksille voidaan taata sujuva liikennöinti. Alus kuljettaa rahdin lisäksi automatkustajia, joille uusi, kaksi kertaa päivässä kulkeva laivayhteys tarjoaa uudenlaisen, edullisen vaihtoehdon liikkua Suomen ja Viron välillä.

Koillis-Tallinnassa sijaitsevalla Muugan satama-alueella tullaan muun muassa siirtämään olemassa olevaa konttialuetta, jotta ajoneuvoille voidaan varmistaa riittävät odotustilat. Satamasta pääsee sujuvasti ajamaan Viron pääteille ja samalla välttämään myös keskustan ruuhkat.

Finbo Cargon aikataulu:

Vuosaari – Muuga

11.00 – 13.45   ma – pe
19.15 – 22.00   ma – pe ja su

Muuga – Vuosaari

15.15 – 18.00   ma – pe ja su
23.30 – 07.00   ma – to ja su

 

 

Lähde: Eckerö Line

 

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X