Myös Romantika menee Glasgowhin

Tallink-konserni vuokraa Latvian lipun alla liikennöivän Romantikan Skotlantiin 15.10.-15.11.2021.

Vuokrauksen aikana Romantika on majoituskäytössä Yhdistyneiden kansakuntien ilmastonmuutoskonferenssissa (COP26), joka järjestetään Glasgowssa, Skotlannissa 31.10.-12.11.2021.

Myös Silja Europa on Glagowssa ilmastokonferenssin majoituskäytössä.

Vuokrauksen ajan Romantika tarjoaa majoitus- ja ateriapalveluita konferenssin työntekijöille ja vieraille. Alus vuokrataan Landry & Kling Global Cruise Servicesin kautta, ja Tallinkin oma henkilökunta on aluksella mukana koko vuokra-ajan.

”Ehdotus laivan vuokraamisesta tuli erittäin sopivaan aikaan, sillä Romantikan aiempi vuokrasopimus oli juuri päättynyt ja laiva oli matkalla takaisin Tallinnaan. Romantika liikennöi heinäkuusta lokakuun alkuun Marokon ja Ranskan välillä, ja sen oli määrä saapua takaisin Tallinnaan keskiviikkona 13.10.2021”, kommentoi Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene.

”Toimintamme on edelleen jatkuvan paineen alla koronapandemiasta johtuen, ja vuokrasopimukset auttavat meitä tarjoamaan työntekijöillemme töitä. Romantika olisi ilman uutta vuokrasopimusta jäänyt seisomaan Tallinnan satamaan. Tiedän, että tällaiset nopeat päätökset aiheuttavat henkilökunnallemme suuria paineita ja olenkin vilpittömästi kiitollinen henkilökunnallemme suurista ponnisteluista sekä palvelun hyvän tason ja laadun ylläpitämisestä. Koen tällaiset isot sopimukset kansainvälisissä tapahtumissa merkittävinä tunnustuksina laivastoamme ja ennen kaikkea henkilökuntaamme kohtaan”, jatkaa Nõgene.

Romantika on tällä hetkellä matkalla kohti Glasgowta, jonne sen on määrä saapua 12.10.2021. Tallinnaan laiva palaa 18.11.2021. Ennen koronapandemiaa Romantika liikennöi Riika-Tukholma-reitillä, joka on ollut keskeytettynä koronapandemiasta johtuen maaliskuusta 2020

 

Lähde: TallinkSilja

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Haluatko kirjautua ulos?
X