NCL tuo agenttimyyntiin lento+risteily -paketin

Norwegian Cruise Line tuo matkatoimistojen myyntiin NCL AIR -paketit.

Uusi NCL Air -varaustyökalu on nyt valmiina jälleenmyyjien Book Norwegian -varausjärjestelmässä.
Tarjonnassa on nyt lennot myös Pohjoismaiden lentokentiltä. Varausjärjestelmä hakee tiedot Amadeuksesta ja tarjonta sekä hinnat tulevat suoraan sieltä.

Uuden varaustyökalun ansiosta jälleenmyyjien on entistä helpompi ja nopeampi paketoida koko matkan samaan varaukseen.  NCL:n mukaan risteilyn hinta on tällöin aina erikoishintainen.

 

Kokonaishintaan sisältyy myös poletoitavat matkatavarat, lentokenttäkuljetukset ja tarvittaessa myös hotellimajoitus ennen risteilyä. “Mikäli asiakas haluaa lentää lähtösatamaan jo muutamaa päivää aiemmin, kannattaa ottaa meihin yhteyttä, niin voimme järjestää myös maapalvelut. Matkatoimisto voi myös itse hoitaa maapalvelut”, kertoo NCL Europen Business Development Director  Juergen Stille.

 

Jürgen Stille, Senior Director Business Development Europe.

Norwegian Cruise Line maksaa agenteille myyntisopimuksen mukaisen komission koko matkapaketin hinnasta.

“Kokonaispaketin myynnin etuja on myös se, että mahdollisissa lennon myöhästymis- tai peruutustapauksissa NCL auttaa lentojen uudelleenvarauksissa tai -reitityksessä. Matkat kuuluvat eurooppalaisen matkapakettidirektiivin suojiin”, kertoo NCL Europe toimitusjohtaja Kevin Bubolz.

 

Kevin Bubolz, Managing Director Europe.

 

Bubolz kertoo, että yhtiön 17 risteilyalusta ovat tällä hetkellä satamissa eri puolilla maailmaa. Hänen mukaansa niissä on minimimiehistö, jota koulutetaan risteilytauon aikana. Yhtiö tekee yhteistyötä paikallisten viranomaisten kanssa ja pyrkii rokottomaan koko miehistön ennen risteilyjen alkua. Miehistön ja asiakkaiden turvallisuus on ensisijalla kaikilla aluksilla.

Stille ja Bubolz arvelevat, että kun risteilybisnes jälleen alkaa, eurooppalaiset varaavat ensimmäiset risteilyt Välimerelle, aasialaiset Aasiassa ja amerikkalaiset lähellä omia kotiseutujaan. Yhtiö ei ole ilmoittanut vielä tarkkaa päivämäärää risteilyjen aloittamiseksi, mutta NCL on valmis reagoimaan nopeastikin.

Risteilyjen tulevaisuus näyttää edelleen hyvältä. Stillen mukaan varausten määrä etenkin Pohjoismaista oli hyvässä kasvuvauhdissa ennen koronapandemian iskemistä. “Nyt saamme jo paljon varauksia ensi vuodelle ja olemme avanneet myös vuoden 2023 myynnin, koska kysyntää tuntuu nyt olevan.”

Ensi vuonna Norwegian Cruise Linen ensimmäinen Leonardo-luokan risteilyalus valmistuu Triestessä Italiassa ja seuraavat Margherassa Italiassa. “Ensi vuodesta alkaen saamme kuuden vuoden ajan joka vuosi uuden risteilyaluksen. Leonardo-luokan aluksiin otetaan hieman vähemmän matkustajia, jolloin risteilymatkustajille jää aluksella enemmän tilaa. Uudessa Leonardo-luokan aluksissa tulee olemaan paljon tiloja, joissa matkustajat voivat istua joko sisä- tai ulkotilassa. Näin kosketus mereen ja merellä olemiseen vahvistuu entisestään.”

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X