Hyppää sisältöön
Noli Studios Otaniemi
· Riikka Krenn

Noli Studios -hotelleja jo seitsemän – uusin Noli avattiin Otaniemeen 

Suomen seitsemäs Noli Studios -hotelli on avauttu Espoon Otaniemeen. Noli Otaniemi kattaa 15 kerrosta ja 406 eri kokoista studiota.

Pohjoismainen kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö Nrep avasi uusimman joustavia majoitusratkaisuja tarjoavan Noli Studios -kohteensa Espoon Otaniemessä 1. helmikuuta. Noli Otaniemi on Espoon ensimmäinen Noli Studios -hotelli ja se on valmistuessaan suurempi kuin Suomen aiemmat Nolit Helsingissä ja Vantaalla.

Yhteisöllisyys ja hyvät liikenneyhteydet avainasemassa

Nolin konseptissa halutaan yhdistää kodin mukavuus, hotellitason palvelut ja yhteisöllisyys. Noli Otaniemessä on muun muassa saunaosasto, kuntosali, yhteiskeittiö sekä yhteistä oleskelu- ja työskentelytilaa. Lisäksi katutasoon avataan aamiaista ja lounasta tarjoileva kahvila, joka on avoin muillekin kuin Nolin vieraille. Samalla tontilla toimii jo päivittäistavarakauppa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Noli Otaniemi palvelee kaikkia pääkaupunkiseudulla joustavaa majoitusta tarvitsevia, mutta erityisesti sen kohderyhmänä ovat Otaniemen ja Keilaniemen alueilla toimivat yritykset sekä tiede- ja tutkimusyhteisöt.

”Nolin konseptiin kuuluu olennaisena osana yhteisöllisyys, ja siksi se sopii niin hyvin juuri Otaniemeen. Haluamme osaltamme olla tukemassa alueella toimivien tiedeyhteisöjen ja yritysten vierailijoiden, työntekijöiden ja ulkomaisten osaajien kotiutumista, verkostoitumista ja viihtymistä pääkaupunkiseudulla ja Suomessa”, sanoo Noli Studiosin Suomen maajohtaja Roni Huttunen.

Noli Studios Otaniemi
Noli Studiosin konseptissa yhteisöllisyys on tärkeää.

Kehätie, Aalto-yliopiston metroasema sekä viime vuonna käyttöönotettu Raide-Jokeri mahdollistavat Otaniemen Nolista nopeat liikenneyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua. Uuden Raide-Jokerin pysäkki on aivan uuden hotellin vieressä. Erinomaisten liikenneyhteyksien lisäksi Laajalahden luontoalueet sekä Espoon rantaraitti kutsuvat majoittujia virkistymään.

Noli Studios laajenee kansainväliseksi

Noli Otaniemi on jo seitsemäs Nrepin avaama Noli Studios -hotelli Suomessa. Ensimmäinen Noli avattiin vuonna 2019 Katajanokalle, jonka jälkeen kohteita on avattu ympäri pääkaupunkiseutua, viime vuonna Katajanokalle, Malmille ja Herttoniemeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nrep on vienyt Suomessa kehitetyn konseptinsa myös ulkomaille. Ensimmäinen Suomen rajojen ulkopuolella oleva Noli Studios avattiin loppuvuonna Puolan Varsovaan ja seuraavat kohteet avataan Puolaan ja Tanskaan.

”Kiinteistömarkkinoilla on tällä hetkellä paljon epävarmuutta, mutta näemme, että käyttäjälähtöisesti suunnitelluille kiinteistötuotteille hyvillä sijainneilla on edelleen vahva kysyntä. Noli on hyvä esimerkki tästä ja konseptille on todistetusti kysyntää sekä Suomessa että muualla Euroopassa. Olemme iloisia mahdollisuudesta laajentua Espooseen. Etsimme koko ajan sopivia paikkoja varsinkin niistä Euroopan maista, joissa meillä on muutakin liiketoimintaa”, sanoo Nrepin Suomen maajohtaja Joonas Lemström.

Nrep on asettanut itselleen kunnianhimoiset päästötavoitteet, joita myös Otaniemen Noli noudattaa. Rakennus esimerkiksi lämmitetään maalämmöllä, minkä lisäksi käyttösähkön tuotannossa hyödynnetään aurinkopaneeleita sekä lämmön talteenottoa. Nrep hakee kohteelle LEED-sertifikaatin Platinum-tasoa. Ympäristöasiat, kuten vieressä sijaitseva lintujensuojelualue, on muutenkin otettu kohteen suunnittelussa vahvasti huomioon. Rakennuksen suunnittelusta vastaa Avarrus Arkkitehdit.

Ikkunapaikan päätoimittaja Riikka Krenn
Riikka Krenn

Riikka Krenn on Ikkunapaikan päätoimittaja, joka seuraa matkailualan tapahtumia tarkalla silmällä ja uteliaalla mielellä.