Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Nolla Espoon Westendiin

Nolla avaa retkeilykohteen Espoon Tvijälpin saarelle, joka sijaitsee vain 200 metrin päässä Espoon Westendistä.

Saaren luonto on vaihtelevaa. Sen eteläosaa hallitsevat silokalliot ja pohjoisosaa rehevät metsät. Hienoja rantaniittyjä ja iäkkäitä käkkärämäntyjä voi ihastella ympäri saarta. Nollat sijaitsevat korkeilla kallioilla, mistä avautuu jylhä näkymä kohti Suomenlahtea. Jokaisessa Nollassa on merinäköala.

Yhteiskuljetukset saareen lähtevät kesän aikana päivittäin Espoon Keilaniemestä, lisäksi saareen on mahdollista rantautua omalla veneellä. Kohteeseen pääsee tutustumaan osoitteessa  https://nollacabins.com/kohde-tvijalp/

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Seuraavaksi USA

Nolla on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Hipcamp LLC:n kanssa Nolla -luontomatkailuverkoston toteutuksesta USA:han. Ensimmäisen kohteen suunnittelu Kaliforniaan on aloitettu ja sen tarkoitus on valmistua vuoden 2023 aikana.

”Olemme viemässä maailmalle suomalaista vapaa-ajan kulttuuriamme, johon liittyy vahva yhteys luontoon ja tietynlainen minimalismi. Olemisen keskiössä on läsnäolo ja pysähtyminen merkityksellisten asioiden äärelle. Nämä asiat ovat myös kansainvälisesti kiinnostavia”, sanoo Roope Lemmetti, toimitusjohtaja, The Nolla Company Oy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Lähde: The Nolla Company Oy 

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.