Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Nopea junayhteys Miami ja Orlandon välillä on avattu

Brightlinen nopea intercity-juna aloittaa virallisesti liikenteen Miamin ja Orlandon kansainvälisen lentoaseman välillä 22. syyskuuta 2023.

Luotijuna kulkee matkan kolmessa ja puolessa tunnissa, ja pysähtyy Miamin juna-aseman jälkeen Aventurassa, Fort Laudedalessa, Boca Ratonissa ja West Palm Beachissä ennen saapumistaan Orlandoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Brightline tarjoaa rajoitetun ajan yhdensuuntaisia SMART-hintoja alkaen 79 dollarista aikuisille ja 39 dollarista lapsille.
Yli 4 hengen ryhmät säästävät automaattisesti 25 prosenttia SMART-hinnoista. SMART-palvelu tarjoaa ilmaisen Starlink WiFi:n, useita virta- ja USB-pistorasioita sekä valikoiman ostettavissa olevia ruokia ja juomia.

Yhdensuuntaiset PREMIUM-hinnat alkavat 149 dollarista, ja ne tarjoavat ensimmäisen luokan matkustuskokemuksen, johon kuuluu lisäpalveluita, kuten oma PREMIUM-lounge, kirjatut matkatavarat sekä ilmaisia välipaloja ja juomia koko matkan ajan.

Matkatoimistovirkailijoille on tarjolla alennettuja hintoja, jotka saadakseen tulee rekisteröityä täällä. 
Brightline on varattavissa GDS:ssä vuoden 2023 loppuun mennessä, ja ostetuista lipuista tarjotaan myös provisio.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Brightline

 

 

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.