Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Nopeasti ja päästöttömästi lentokentälle

Delta Air Lines on aloittanut monivuotisen ja useita markkinoita kattavan kaupallisen ja operatiivisen kumppanuuden Joby Aviationin kanssa. Yhteistyö tarkoituksena on tarjota Deltan asiakkaille saumatonta kuljetuspalvelua matkustajan kotoa lentokentälle ja edelleen Deltan lennolle.

Delta suunnittelee palvelua ensin New Yorkiin ja Los Angelesiin, joissa matkustaminen lentokentille kestää yleensä kauan.

Delta on tehnyt Jobyyn 60 miljoonan dollarin suuruisen alkupääomasijoituksen, ja sillä on mahdollisuus kasvattaa kokonaissijoitus 200 miljoonaan dollariin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Delta katsoo aina eteenpäin ja tarttuu mahdollisuuksiin parantaa tulevaisuutta. Nyt olemme löytäneet Jobysta kumppanin, joka jakaa edelläkävijähenkisyytemme ja sitoutumisemme tarjota innovatiivisia, saumattomia kokemuksia, jotka tekevät matkustajillemme parempia matkustuskokemuksia”, sanoo Deltan toimitusjohtaja Ed Bastian.

Jobyn koneet on suunniteltu lentämään nopeita, hiljaisia ja päästöttömiä matkoja kaupungeissa ja niiden ympäristössä. Konetyypillä on lennetty jo yli tuhat onnistunutta testilentoa.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: FutureTravelExperience

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.