Nopeasti ja päästöttömästi lentokentälle

Delta Air Lines on aloittanut monivuotisen ja useita markkinoita kattavan kaupallisen ja operatiivisen kumppanuuden Joby Aviationin kanssa. Yhteistyö tarkoituksena on tarjota Deltan asiakkaille saumatonta kuljetuspalvelua matkustajan kotoa lentokentälle ja edelleen Deltan lennolle.

Delta suunnittelee palvelua ensin New Yorkiin ja Los Angelesiin, joissa matkustaminen lentokentille kestää yleensä kauan.

Delta on tehnyt Jobyyn 60 miljoonan dollarin suuruisen alkupääomasijoituksen, ja sillä on mahdollisuus kasvattaa kokonaissijoitus 200 miljoonaan dollariin.

”Delta katsoo aina eteenpäin ja tarttuu mahdollisuuksiin parantaa tulevaisuutta. Nyt olemme löytäneet Jobysta kumppanin, joka jakaa edelläkävijähenkisyytemme ja sitoutumisemme tarjota innovatiivisia, saumattomia kokemuksia, jotka tekevät matkustajillemme parempia matkustuskokemuksia”, sanoo Deltan toimitusjohtaja Ed Bastian.

Jobyn koneet on suunniteltu lentämään nopeita, hiljaisia ja päästöttömiä matkoja kaupungeissa ja niiden ympäristössä. Konetyypillä on lennetty jo yli tuhat onnistunutta testilentoa.

 

Lähde: FutureTravelExperience

Jaa artikkeli:

Tilaa uutiskirjeemme

Liittymällä Ikkunapaikan postituslistalle, saat uutiskirjeen lehtien ilmestymisen välillä, noin 8 kertaa vuodessa.

Haluatko kirjautua ulos?
X