Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Norwegian näyttäisi selviävän

Toimenpiteet Norwegianin pelastamiseksi näyttävät toimivan. Viime viikon lopulla sekä Norjan että aiemmin myös Irlannin tuomioistuimet hyväksyivät Norwegianin uudelleenjärjestelysuunnitelmat. Näin ollen Norwegian voi jatkaa uudistumistaan ja se voi aloittaa uuden pääoman keräämisen.

Norwegian pystyi palauttamaan 85-90 % rahoista, jotka se oli saanut suorilta asiakkailtaan ennen lentojen peruuntumisia viime vuonna. Osa matkatoimistoista jäi kuitenkin nuolemaan näppejään ainakin osittain.

Norwegian on sivuillaan julkistanut jo kesän liikenneohjelmansa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomesta yhtiö lentää Espanjassa Alicanteen, Barcelonaan, Malagaan ja Mallorcalle. Bulgarian Burgasiin, Kroatian Dubrovnikiin ja Splitiin, Kreikan Korfulle, Kreetalle ja Rodokselle, Puolan Krakovaan, Montenegron Tivatiin, Italian Pisaan, Kosovon Pristinaan, Kyprokselle ja Lontooseen. Pohjoismaissa pääsee suorilla lennoilla Osloon ja Tukholmaan sekä Suomessa Ouluun ja Rovaniemelle.

Myös yhtiön talven aikataulu on julkaistu ja tällä hetkellä kohteet löytyvät Espanjasta ja Puolasta, Pohjoismaista ja Suomen Lapista.

Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.