Hyppää sisältöön
· Leena Aalto

Norwegianilla elokuussa 2,1 miljoonaa matkustajaa 

Norwegianilla oli elokuussa 2,1 miljoonaa matkustajaa, 85,2 prosentin käyttöaste ja  99,6 prosenttia lennoista lähti aikataulun mukaisesti.

– Elokuun liikennelukumme olivat hyvät. Syksyn lähestyessä olemme iloisia siitä, että monet jatkavat lomamatkailua suosittuihin kohteisiimme samalla kun liikematkustajat palaavat kesän jälkeen. Syksyn myyntikampanjamme on otettu vastaan hyvin ja varaustilanne seuraavien kuukausien osalta näyttää edelleen hyvältä, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Geir Karlsen.

Norwegianilla oli 2 141 613 matkustajaa elokuussa, mikä on 7 prosenttia enemmän kuin elokuussa 2022. Kapasiteetti (ASK) oli 3 527 miljoonaa istuinkilometriä ja toteutuneiden henkilökilometrien määrä (RPK) oli 3 006 miljoonaa istuinkilometriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elokuussa Norwegian liikennöi keskimäärin 80 lentokonetta ja aikataulun mukaisten toteutuneiden lentojen osuus oli 99,6 prosenttia.

Näkymät syksyyn jatkuvat positiivisina. Kapasiteettia on mukautettu vastaamaan tulevan talven kysynnän kausivaihtelua. Ensi viikolla tulevat myyntiin kesän 2024 lento-ohjelman lennot ja marraskuussa lanseerataan useita uusia kohteita.

 

Lähde: Norwegian

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Leena Aalto

Ikkunapaikan konkari jo vuodesta 1998. Lehden pitkäaikainen päätoimittaja ja nykyinen advisor, joka seuraa edelleen tiiviisti matkailualan tapahtumia ja trendejä.